Tevfik sonuçtan çok memnun

Gazlıgöl Royal Termal Otel Hijyen Sıfır!

16 Kasım 2024 22:33

Gördüğüm en kötü hizmet. Maalesef kandırıldık. Atılan fotoğraflar hepsi gerçek bakım yok ilgi alaka yok. Yatak odası pencere kapanmıyor. Balkon kapıları kapanmıyor. TV bozuk 2 gün yapmadılar. Hijyen sıfır. Havuz villada kırık fayanslar. Lavabolar rezalet. Bunları gitmeden sordum yeni işletme değişti sorun yok dediler girince paramızı belli tutarını iade edin dedim oralı bile olmadı rezervasyon yapan bayan. Tamam men saçma 2 gün termal diye gittik rezildi durum. Kesinlikle (0] bile değil -10 veriyorum.

15 Kasım 2024 23:38

MR villa termal Hotel Afyon. Gazlıgöl

15 Kasım 2024 23:42

Havlu ıstyerek 2 saate geldi Lavabo peçeteler aynı. Mutfak tezgah kalkmış durumda. Mutfak aspiratör boru dışarıda havalandırma TV kablosu sokulmuştu. TV kumandaları market ten alıp kendim taktım. Ama TV gelip anten kablosunu bağlamaya gelen olmadı. Tüp mutfağa 1 saat sonra geldi. Güya tam pansiyon ücret ödedim. Hizmet kalite dönüş hiç olmadı. Çıkarken mdr e anlattım not aldı. Rezervasyon yapan bayan bana yalan söyledi sorun kalmadı eski yorumlara bakmayın dedi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum

14 Eylül 2024 22:49
London House Bir Puan Bile Fazla
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Celeste Bella Luxury Hotel & Spa Memnuniyetsizliği

05 Temmuz 2025 23:42
Aslınur sonuçtan hiç memnun değil

KidslandPark Hijyen Sorunları Ve Kötü Hizmet: Tatil Kabusu

22 Temmuz 2024 10:28
Rahime sonuçtan hiç memnun değil

Papuli_bungolow54 (Instagram) Kötü Bir Bungalov Tatili

21 Haziran 2024 01:14