Rahime sonuçtan hiç memnun değil

Papuli_bungolow54 (Instagram) Kötü Bir Bungalov Tatili

21 Haziran 2024 01:14

Hizmet sıfır, ilgilenen bayanın üslubu çok çirkindi. Daha tesise ulaşmadan çirkin tavırlara maruz kalmaya başladık. Girişimiz saat 14:00 olmasına rağmen tesise ulaştığımızda hiçbir şey hazır değildi ki biz tesise ancak 15:15 de ulaşmıştık.

Mekan pis, dağınık, telefon çekmiyor internet var dediler bağlantı yok, havuz boş (gittiğimizde yeni doldurulmaya başlanmıştı ki havuz demeye şahit lazım şişme çocuk havuzu kadar bir şey) etrafa karşı korunaklı değil Allah'tan tesettürlü değildik tamamen eziyet olacaktı, klima bozuk (2 gece kaldık gece döndük gündüz yandık bildirmemize rağmen çıkacağımız gece güya yaptılar 7-8 dakika sonra gene servis dışı). Televizyon bozuk tuvalet banyo her yerden şu kaçırıyor.

Sözüm ona mutfak tezgahı diye yaptıkları yerde bulaşığı koyacak yer yok bulaşık yıkarken tüm salonu yıkamak zorunda kalıyorsun, çünkü hem tezgah yok, hem şu akıtıyor. Ocak diye koydukları şeyde 3.5 saatte çay demleyebildik, mutfak eşyası olarak hiçbir şey yok. Girdiğimiz andan itibaren sürekli ödeme istendi ki eksiklerin giderilmesi karşılığında ödemeyi yapacağımızı söylediğimiz halde hem eksikler giderilmedi.

Hem üslup çirkindi. Barbekü ve ateş çukuru var dediler uyduruktan bir mangal vardı ateş çukuru görmedik ki zaten iyi ki yokmuş mangalı bile yakmak için çevreden çalı çırpı topladık. Bayram tatili diye fiyattan geçirip hiçbir hizmet alamadık. Kısacası kampa gidip çadırda kalsaydık daha az yorulurduk en azından çadır hayatı deyip avunurduk.

Meral sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 12:04

01 Temmuz 2024 15:07

Stenhus Sapanca Hizmet Kalitesizliği

25 Eylül 2023 14:45
Esranur sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 17:03
Lethe Exclusive Hotel 'tatilinizi Rezil Etmeyin! '
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 22:35