Emir sonuçtan çok memnun
Garenta Rezervasyon İptali Ve Araç Eksikliği Sorunu

Emir
09 Kasım 2024 18:36
2.299"Öncelikle kısa sürede dönüş yaptığınız için teşekkürler firmadan araç olmamasının problemi sizin firmanızın sorunu araç kalmadıysa oraya çalışan olarak koyduğunuz yetkili rezervasyon yapan müşteriyi arar durumu erkenden bildirir ya da farklı şubeye yönlendirir müşteri rezervasyon saati ofise gelince sırıtarak araç yok demez. Çalışanınız araç önerdi evet kendi elinde kalan aracı benim araç dizel ve otomatikti bana manuel benzin yapıp veriyor biz neden araç yakıtı ve şanzıman secimi yapıyoruz otomatik mi manuel mi diye sizin çalışanınız ne isterse versin biz onu alalım. Mobilden rezervasyon yapınca araç yoksa neden aracımız kalmadı bilgisi yok bu sistem diğer firmada var herkesin kiralama ücretini iki kere 3 kere verebilme şansı olmayabilir benim vardı ben Anatolium ofisinizden kiraladım oraya gidene kadar da 2 saat kaybettim tatile çıkmıştım o gece 17.00 da yola çıkacaktım sizin çalışanınızın sırıtarak cevap vermesi adamı deli ettiğinden başka mağazadan aldım aracı tekrar ücretini ödeyerek tabi o gece otele gitmediğim içinde 1 gece boşuna para vermiş oldum konu bu şekilde olmuştur para iadesi de araç yoksa ya hemen yapılmalı ya da farklı bir ofiste o ücret geçerli olmalı bunlar şikayetimdir eksik yanları ama firma kurumsal ve sağlam firma bir çalışan yüzünden firmaya sözüm yok iademi kısa sürede eksiksiz yatırdılar sorunsuz şekilde gelen maile cevaben yazdım yukarıdaki açıklamaları yine olsa yine Garenta'ya giderim teşekkürler Garenta"