Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Firması % 40 İşlem Ücreti

03 Aralık 2023 22:31

2 Aralık sabah 9.00 ile 4 Aralık 09.00 saatleri arasında Eskişehir Garenta firmasından araç kiraladım. Aracı 4 Aralık sabahı teslim etmem gerekirken işimin erken bitmesi nedeniyle 3 Aralık 18.45 de teslim ettim. 19.00 da kapanacağı için hiçbir yerde duramadım ve yakıt da alamadım. Bu durumu görevliye söyledim ve beklemesi durumunda yakıt alıp geleceğimi söyledim. Buna rağmen sistemlerin 19.00 da kapanacağını ve trafik nedeniyle yakıt alıp gelsem dahi yetişmemin zor olduğunu, sabaha aracı teslim etmemi söyledi. Ben de kendisine Kütahya'dan gelip buradan araç kiraladığımı, sabah işe gideceğimi bu sebeple sabah aracı bırakmamın zor olduğunu söyledim ve sabaha aracın yakıtını doldurun ücreti neyse ödediğim depozitodan (2000 TL) düşün veya kartımdan çekin dememe rağmen bunu da kabul etmediler. Tam depo aldığım depoyu yarım depo şeklinde teslim ettim. Yakıt fiyatının yanı sıra +%40'da işlem ücreti olmak üzere toplamda 1225 TL parayı kartımdan tahsil ettiler.
Bu hususta Tüketici Hakem Heyeti'ne de ayrıca talepte bulunacağım. Hesabımdan çekilen tutarlara ilişkin ekran kayıtlarını da ekte sunuyorum.

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
18 Mart 2024 15:16
Garenta'da Aldığım Depodan Fazla Benzinle Teslim Edilmeye Zorlandık
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Erken İade ve Yakıt Ücretinde Haksız Kesinti Mağduriyeti

27 Ağustos 2025 01:47