Esra sonuçtan hiç memnun değil

Gardrops Uygulamasında Yanıltıcı Kargo Ücretlendirmesi

Gardrops Uygulamasında Yanıltıcı Kargo Ücretlendirmesi
16 Eylül 2024 23:46

Gardrops uygulaması tüm kargolar bedava diyerek insanları yanıltıyor. Ürün yüklerken tüm kargolar bedava yazıyor ama ürün satıldığında ürün bedelinden kargo ücreti kesiliyor. Seçilen kategorideki desi sınırı aşıldı diye. Ürünü yüklerken neden desi sınırı belirtilmiyor da ürün bedelinden desi aşıldı diye ücret mahsup ediliyor. Bir de hangi kategori kaç desi asla hiçbir yerde yazmıyor, bekle ki canlı destek cevap versin. Ana kucağı diye bir kategori yok, dolayısıyla farklı kategori seçtim. O kategoride de en fazla 9 desi ücretsizmiş, ürünü kutusu ile göndersem 60-70 desi ediyor. Satış bedeli kadar kargo ücreti ödettiriyorlar! Ve bu satış yapılınca ortaya çıkıyor. Bu konu hakkında Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım. İnsanları yanıltıcı ibarelerle zararına satış yaptırtıyorlar.

profile profile profile
24 Eylül 2024 21:38 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba, Kişisel verilerinizin güvenliğini korumak önceliğimiz olduğu için maalesef size bu alandan yardımcı olamamaktayız. Konu hakkında uygulama içerisinde bulunan Canlı Destek üzerinden bizimle iletişime geçerseniz gerekli bilgilendirme tarafınıza sağlanacaktır. Sevgilerimizle.

Sibel
Sibel

Ben kargo ücretsiz sanıyordum sanırım benden de kesinti olacak ne yaptınız acaba? Kargo ücretsiz deyip kargo ücreti kesmek ne demek. Resmen insanları yanıltıyorlar.

Esra
Esra

Maalesef ben de bedava diye orayı kullanıyordum. Ürün kategorisine göre belli bir desi ücretsiz. Mesela ben ana kucağı sattım 8 desi ücretsizmiş ve benim kargom 52 desi tuttu düşünün 44 desinin ücreti satış bedelimden kesilecek henüz bir çözüm bulamadım. Canlı destek de sorunu çözmeye yardımcı olmuyor ürünün fiyatını kargo bedava diye düşünüp uygun tuttum şimdi kesilen ücretten dolayı bana bir şey kalmayacak

Mukaddes sonuçtan hiç memnun değil

Mukaddes
05 Kasım 2024 17:47
Gardrops'ta Yanıltıcı Komisyon Ve Kargo Bilgilendirmesi
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Gardrops Desi Aşımı Ücreti

16 Mayıs 2024 09:11
Beste sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 16:06
gardrops-iadeden-fazla-para-kesildi-3.jpg