Evgeniya sonuçtan hiç memnun değil

Evgeniya
24 Ağustos 2024 13:52

Ürün iade talebi oluşturmadan iade ettiler ve kargo ödeme benden almak istiyorlar. Ben ürün #79763428 sattım, kusursuz hasarsız gönderdim aynı günde, alıcı adres hatalı yazdı diye, PTT iade etmeye çalışmış. Ama haber vermeden, iade talebi oluşturmadan, bana ürün de geri gelmedi, alıcı geri para aldı. İade olduğunu ne onun haberi vardı ne benim, alıcıya kadar gönderememişler. Ondan dolayı benim adres yazmıyor diye Gardrops benden kargo ücreti almaya istiyor. Ama benim suçum yok ki, ben iade talebi görmüş olsaydım yazardım adresi zaten. İade için satıcı tarafından benim hakkım var kabul etmek ya da reddetmek ama bu hakı da kimse vermemiş. Alıcı tarafından da iade edilmedi. Alıcıya ürün gelmedi. Alıcı kendinin adresi yanlış yazdı diye şimdi benden kargo parası mı? Hiç adalet yok. Rica ediyorum bir çözüm bulun.

27 Ağustos 2024 09:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Kişisel verilerinizin güvenliğini korumak önceliğimiz olduğu için maalesef size bu alandan yardımcı olamamaktayız. Konu hakkında uygulama içerisinde bulunan Canlı Destek üzerinden bizimle iletişime geçerseniz gerekli bilgilendirme tarafınıza sağlanacaktır. Sevgilerimizle.

Gardrops İade Kargo Ücreti Saçmalığı

Ömür