Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Emeklilik ve Hayat Otomatik Ödeme Sorunu Ve Çözümsüzlük

30 Aralık 2023 13:03

Garanti Bankası'ndan çocuğum için BES hesabı açtırdım. Yaklaşık 2 yıldır otomatik ödeme olarak Garanti Bankası hesabıma para gönderiyorum buradan da çocuğumun BES hesabına aktarılıyor. Aralık 2023 te nedense gönderdiğim parayı kızımın BES hesabına aktarmadılar ve bana Garanti Emeklilik mesaj attı. Ödeme yapınız diye. Ben her ay olduğu gibi tam tarihinde otomatik ödeme talimatı ile Garanti Bankası hesabıma parayı gönderdim burda paranın benim hesabımdan kızımın BES hesabına aktarılmamasının sorumlusu ben miyim. Neden bana mesaj atılıyor. Hesapta para var neden oradan her ay olduğu gibi bu ay da almıyorsunuz da bana mesaj atıyorsunuz. Üstelik ben Garanti Bankası ni bu konu için kaç defa aradım ama bir türlü gerekli yerlere ulaşamıyorum. Konunun çözülmesini beni aramamanızı istiyorum. Sizden tek isteğim benim bu sorunumu çözmeniz bana geçiştirici mesajlar atmanızı veya beni aramanızı istemiyorum çözüm istiyorum. Ben sizi aradım vakit ayırıp ama sizin telefon bant kaydı prosedürlerinizi geçemedim. Bir türlü başka da size ayıracak vaktim yok. Sorunumun çözülmesini aksi takdirde bankanızla çalışmayı bırakacağımı belirtirim. Konu ile ilgili benim herhangi bir ihmalim veya hatam olduğunu düşünmüyorum.
Abdullah A*****

06 Şubat 2024 08:42

06 Mart 2024 10:13

04 Ocak 2024 10:33
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 01:39

03 Ekim 2023 22:29