Fuzul Oto Noter Mağduriyetim

13 Kasım 2023 21:48

Fuzul Oto sisteminde, aracı alacağım ay doğum yapacaktım. Şehir dışından araç alamayacağım için eşime vekalet vermek istedim. Kelime hatasından kaynaklı sorun yaşamamak adına, hamileliğimin son ayında şubeye kadar gittim. Noterde hamile olduğum için bana öncelik verildi. Tesadüfen noterdeki bayanla yaptığım sohbet sırasında, bu halimle şehir dışından araba alamayacağımı anlatınca, noter görevlisi bayan 'Bu vekaletle zaten araba alamazsınız' dedi. Müşteri temsilcimiz Fatih Bey'i aradık. Araç satın alması için noterin eklemek istediği ifadeyi, Fuzul Oto'nun hukuk biriminin ilettiği metne ekleyebileceğimizi söyledi. İlgili metni eklettikten sonra doğum yaptım ve birkaç gün sonra Fuzul Oto araba ödemesi için gün verdi. Arabayı yaşadığımız şehirden aldık. Eşim, vekalet aldığı için notere gitti. Ancak, Fuzul Oto hukuk biriminin bize gönderdiği ve benim şahsen gidip aldığım vekalet, kelime hatasından dolayı noter tarafından kabul edilmedi. Ameliyatlı halimle evden notere gittim. Müşteri temsilcimiz Fatih Bey, beni evden alıp notere getirdi. Fuzul Oto Hukuk Birimi, ilk olarak eşimin şehir dışından aracı alabilmesi için verdiği vekalet yazısında gerekli ifadeyi koymamış, sonra bu metni ben eklettim. Ancak, hukuk biriminin ilettiği kısım kelime hatasından dolayı işe yaramadı ve dediğim gibi, ameliyatlı halimle ve yeni doğmuş bebeğimi evde bırakarak notere gittim. En üzücü olanı, Fuzul Oto'nun bu şikayetimi ciddiye almamasıydı. 'Sistemimize getirdiğiniz kişiler için reklam ücreti alabilirsiniz' diyen Fuzul Oto, beni umursamadı. Kuzenim, 3 milyon TL'lik sisteme benim tavsiyemle girmeyi düşünürken, bu durumu anlattım ve vazgeçti. 'Reklamın iyisi kötüsü olmaz' diye düşünüyorlar sanırım. 'Eğer bizim sebebiyetimizle olduysa noter masrafınızı ödemek isteriz' cevabını beklerken, 'yapılacak bir şey yok' cevabını aldım. Bu noktada, Müşteri temsilcimiz Fatih Bey haricinde, arkamızda duran kimse olmadı. Başkalarının aynı durumlarla karşılaşmaması için başımdan geçenleri yazmak istedim. Üye Numaram: 204239

14 Kasım 2023 09:15 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

18 Aralık 2023 13:18

Durumun çözümlenmesi için değil şikayet kaydınızı aldık demek için arıyorlar. Yoksa 1 gün içinde geri dönüş yapıldı dediğine bakmayın. Burda şu an 4.000 e yakin kisi görmüş. Çevremde ne kadar kisi varsa başımdan geceni anlatmaya devam.

19 Mart 2024 09:57

Gören sayısı 6300 olmuş. Bir de çevremden 100 kişi dahadır. Çok güzel, kabul edersem tadından yenmeyecek bir teklifle gelmişler şikayetimi kaldırmam için... Eğer bir milyonluk bir başvuru yaparsam sağlık sigortasında indirim mi ne yapacaklarmış galiba. Müşteri memnuniyeti adı altında bir milyon daha çekersem şartı koyarak daha da ilgimi çektiler. Sağlık sigortanız sizin olsun. Siz önce 1000 2000 TL lik kendi hatanızı tolere edebilin. Birkaç ay sonra düzelmemiş olan durumu gene araştırıp okuyan bu sayfa severlere duyururum. Sağlıcakla.

Fuzul Oto'da Araç Teslimatında Belirsizlik Ve İlgisizlik

06 Aralık 2024 12:27
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev Vekalet Ve Evrak Eksikliği Mağduriyeti Araç Alım Sürecinde Yaşanan Sorunlar

25 Temmuz 2025 20:12

Fuzul Oto Araç Teslimatında Yaşanan Gecikme Ve Para İadesi Mağduriyeti

04 Kasım 2025 11:22

Fuzul Otomotiv'de Sürekli Yalanlar Ve Mağduriyet Yaşadım

25 Temmuz 2025 17:01
Özgür sonuçtan memnun

Fuzul Tasarruf Finansman'da Teslimat Gecikmesi Ve Sözleşmeye Uymama Sorunu

02 Haziran 2025 17:37
"Şube Müdürü M**** Bey ile görüşmemize binaen, kendisi kaynaklı olmamasına rağmen çabalaması ve çözümcül bir tarih vermesi üzerine ilanımı kaldırıyorum. Desteği için teşekkür ederim."
fuzul-tasarruf-finansmanda-teslimat-gecikmesi-ve-sozlesmeye-uymama-sorunu-4.jpg
fuzul-tasarruf-finansmanda-teslimat-gecikmesi-ve-sozlesmeye-uymama-sorunu-3.jpg