Fuzul Ev'in Kasko Hizmetindeki Tutarsızlık Ve İletişim Sorunları

12 Ekim 2024 13:29

Fuzul Ev aracılığıyla bir araba aldık ve onunla birlikte kasko da yaptılar (14 850 bin TL'ye) kaskoda çekici hizmeti de var sözde ancak yolda tekerleğim patladı hiç kimse o aksam telefon a cevap vermedi defalarca aramama rağmen. Bende bunun üzerine Fuzul Ev temsilcimi aradım onun verdiği numarayıda açmadılar. O aksam mağdur oldum. Arabayı da alırken bana dediler. Piyasa da en uygun kasko hangisiyse onunla yapabilirsin dediler. Fakat arabayı aldığımda telefondaki hanımefendi yani C**** hanim yok bizim söylediğimiz şirkette yapmak zorundasınız dedi ve piyasasının en pahalı sigortasından yaptı. Fuzul Ev bir güven bir problemidir. Söyledikleri şeyler birbirini tutmuyor

14 Ekim 2024 14:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Mirac
Mirac
14 Ekim 2024 14:16

Benim mağduriyetimin giderileceğini dair bir şey olmayacağını biliyorum hatta Fuzul Ev e kayıt olandadır

Ender sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev İle Kasko Ve Sigorta Mağduriyeti

12 Aralık 2024 12:50
Fuzul Ev İle Kasko Ve Sigorta Mağduriyeti
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Arabam Perte Çıktı

22 Temmuz 2024 20:11