Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev Mağduriyeti

Fuzul Ev Mağduriyeti
22 Ekim 2024 11:54

Çorum Fuzul Ev'den haziran 2024 tarihinde temsilci E** E*** ile şubat teslimi için 4 aylık çekilişe girin sonrasında ekim ayında 300 bin peşin 26 bin taksitle şubatta teslim yapalım diyerek 618177 numaralı sözleşmeyi imzaladık. 19 Ekim tarihinde ödeme yapıp yeni sözleşme için şubeye gittiğimde önce 300 bin peşinatı 350 bine çıkartıp 40bin taksitle ancak mart ayında teslimat yapabiliriz dediler. Duruma itiraz ettiğimde işi daha da zorlaştırarak senin teslimatın 5_10 nisan olur ve aylık taksit 40 bin olur deyince konu şube müdürü k** beye gitti. K** beyle görüşünce BDDK kararı gereği üyelikten sonraki 7. Ay teslimat olur oda en erken 25 Nisan olur diyerek işi daha da zorlaştırıp bugün sözleşme imzalamazsan mayısa razı geleceksin dendi. Bu bizim değil BDDK nın kararı deyince ödediğim organizasyon ücretini yakmamak için mecburen 18 Ekim de nisan teslim 300 bin peşinatla 36 bin taksitle sözleşme imzalamak zorunda kaldım. Ve bugün 21 ekimde temsilci e** e***ın sosyal medya paylaşımında şubat teslim kampanya reklamı yapmasını gördüm.
1_MADEM şubatta teslim oluyorsa beni neden yanılttınız.
2_BDDK kararları sadece bana mı uygulanıyor.
3. BDDK kararları gerçekse şubat teslimi mümkün değil dediniz. İnsanları yanıltarak müşterimi topluyorsunuz.
4_ÇORUM şubesinin bu tavrı şirket politikası mı yoksa sadece Çorum şubesinin bir oyunumu.
5_BU olanlardan haberdar iseniz ve şirket politikanız buysa insanların hayalleriyle neden oynayıp hesaplarını altüst ederek mağdur ediyorsunuz.
6_BU kadar mağduriyet yaşamama karşılık mağduriyetimi tiye alıp hala yalan konuşan personel ve müdüre yaptırımınız olacak mı.
7_MAĞDURİYETİMİ giderecek misiniz. Yoksa insanları mağdur etmekte şirket politikanız mı.

29 Ekim 2024 14:24

29 Ekim itibarı ile şirket beni ciddiye alara geri dönüş dahi yapmadı

30 Ekim 2024 11:41

Nihayet Fuzul Ev tarafından arandım. Sonuçta verdikleri cevap mağduriyetinizle ilgili bir şey yapamayız. Siz sözleşmeyi imzaladınız. Bizi söylenen sözler değil sözleşme bağlar. Sonuç firma şubat ve mart teslimi için müşteri toplarken siz sözleşme değiştirdiniz sizin nisandan önce olmaz demeleri. Şimdi merak ettiğim BDDK kuralı gereği 7 aydan önce teslimat olmuyorsa neden Şubat mart için müşteri topluyorsunuz. Bana 7 aylık üyelik sürecinden bahsederken haziran girişim olmasına rağmen 10 ay bekletiyorsunuz. Doğrusu ne hala anlayamadım. Sizin için benim firmanızca mağdur edilmem değil sizin nasıl olursa olsun firmanızın para kazanması.

02 Kasım 2024 10:34 (Şikayetten 10 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

08 Kasım 2024 15:56

8.11.2024 tarihi itibarı ile durumun çözülmesi adına dönüş yapılacaktır diye bir mesaj la anı kurtardık mantığı. Ama çözüm yok.

10 Kasım 2024 20:15
fuzul-ev-magduriyeti-2.jpg
fuzul-ev-magduriyeti-1.jpg

Ben şubat ya da mart teslim dediğimde BDDK kararı gereği 7 aydan önce olmaz diyorsunuz ama bugün sosyal medya paylaşımınız 5 ayda teslim veriyor. Kasıtlı olarak oyalanıyorum. Ve ne arayan var ne soran

Betül
Betül

Fuzul pişmanlıktır. 1 milyon için çekilişli girdik yani mi çıkmadı 17 ay sonra en geç aralık teslim ama şimdi de ocak ayına gün veriyor ne arayan var ne soran. Kandırana kadar agam paşam sonra tanımıyor.

Muhammet
Muhammet

Yıl 2025 ay Ağustos bitip eylül ayına gireceğiz alabildinizmi evinizi merak ettim bende başvurdum 7 gün dolmadan katılım paramı geri aldım İstanbul'dan

Ercan

5 ay diye verilen sözden sonra 7. Ayda aracımı aldım şükür. Ama 2 aylık zamanın bana zararı 100.000 TL oldu.

Teslimat Gecikti, İletişim Tamamen Koptu

12 Mayıs 2025 12:47
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Fuzulev Çorum Şubesi'nde Konut Teslimatı Gecikmesi Ve İletişim Sorunları

24 Ağustos 2025 23:44
fuzulev-corum-subesinde-konut-teslimati-gecikmesi-ve-iletisim-sorunlari-3.jpg
fuzulev-corum-subesinde-konut-teslimati-gecikmesi-ve-iletisim-sorunlari-2.jpg
fuzulev-corum-subesinde-konut-teslimati-gecikmesi-ve-iletisim-sorunlari-1.jpg
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev'de Çekilişle Başlayan Teslimat Sorunları

24 Mart 2025 15:15