Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Fujiplus Klima Montajının Yapılmaması

Fujiplus Klima Montajının Yapılmaması
14 Haziran 2024 00:41

Ben Mersin/Toroslar ilçesinde oturuyorum. 9 Haziran da 12 lik fujiplus klima aldım. 10 Haziran da sabah saat 09:30 gibi fujiplus genel merkezini aradım. Sisteme kaydedip işlenildiğini en yakın süre de servis yetkililerinin arayıp gün vereceklerini söylediler. Her gün aramama rağmen 3. Gün tekrar ulaşabildim. Kimsenin arayıp bilgi vermediğini belirttim.

Evde 79-80 yaşında heyet raporlu hipertansiyon hastası astım ve nefes darlığı çeken annemin gündüz ben işte iken evde tek başına kaldığını çok sıcak olduğunu belirtmeme rağmen yine yapılacak bir şey olmadığını belirtip servise yönlendirme yaptılar. Servisi tekrar aradım sonunda ulaştım ama oradaki b... Hanım hiçbir kaydınız yok yeniden kayıt açacağım ve bayram sonrası arayıp gün vereceğiz deyip kapattılar bir daha da WhatsApp tan kaç defa yazmama rağmen herhangi bir cevap alamadım.

Annemin durumunu onlara da izah ettim onlar da umursamadı buradan sayın yetkililere sesleniyorum şu saat itibariyle servis montajı yapılmadı. 6. Gündür bir firmanın yetkilisi net anlaşılır bir cevap vermedi. Eğer ki hipertansiyon hastası annem'in başına bir şey gelirse suçlusu kabahatlisi bu durumu umursamayan kişilerdedir. Gerçekten de onlardan şikayetçi olacağım.

14 Haziran 2024 00:44

ABC

15 Haziran 2024 15:56

Sizlerin sayesinde Dün geleceğiz diye mesaj attılar. Fakat yarın bayram ve tatil şu saat itibariyle arayan ve gelen olmadı. Sizleri bilgilendirmek istedim.

15 Haziran 2024 18:09

Montaj ekibi geldi. Montaj yapılacak yeri beğenmeyip kolay olan yere yapacağım yoksa yapamam deyip gitti. Balkon ve yere yakın kısmını seçti. Seçtikleri yerler den balkon sürekli kullandığımız takılırsa balkonu kullanamaz oluruz. Diğer yer ise zemine yakın herkesin ulaşacağı yerde hırsızın gelip söküp çalabileceği yeri tercih ettiler. Bu duruma da ben sıcak bakmadım. Bu durumdan kaynaklı servis ekipten ömer ismin de biri ben gidiyorum deyip gitti. 1 metre 600 TL 3 metre 1800 TL ek kablo ücreti de istediler o na da onay verdim. Annem İçin yeter ki taksınlar dedim. Ama maalesef çekip gittiler montajı yapılmadı.

21 Haziran 2024 16:46 (Şikayetten 7 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu hakkında incelemeler tamamlanmış sizlere üçüncü kez yeniden yetkili servis yönlendirmesi sağlanmıştır ve size kayıtlı telefonunuzdan bilgilendirme yapılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. FujiPlus Müşteri Hizmetleri Saygılarımızla,

21 Haziran 2024 20:10

12. Gün oldu. Bütün aramalarıma rağmen, defalarca kez WhatsApp tan yazmama rağmen hiçbir şekilde muhatap bulamadım. Beni sinir hastası ve hipertansiyon hastası, astım hastası annemin de daha fazla rahatsızlanmasına sebep olduğunuz için ben beni bu duruma düşüren herkesten şikayetçiyim. Ayrıca eğer ki inançlı insanlar ise de annem ile hakkımızı helal etmiyoruz hiçbirine. Not: halen gelmiş değiller eğer ki gelirlerse 3. Defa değil,2. Defa gelmiş olacaktır. 1. Sinde zaten hiçbir şey yapmayıp gitti ömer bey!

22 Haziran 2024 17:02

Dün büşra hanım aradı yarın geleceğiz dediler gün boyunca evde hapis kaldık ama saat 17:00 kimse aramadı kimse gelmedi. Aramalarıma WhatsApp tan defalarca yazmama rağmen cevap yazan yok. Ben bu kadar umursamaz vurdumduymaz başka bir firma görmedim duymadım başka bir durum yaşamadım.

Mustafa sonuçtan çok memnun

24 Temmuz 2023 11:41
"Geri dönüş sağlandı. Teşekkürler"
Aydin sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2024 21:40
"Sorun çözüldüğü için teşekkür ederim."
Akif sonuçtan çok memnun

07 Haziran 2024 11:35