Burak
03 Mayıs 2024 12:35

16.03.2024 tarihinde aldığımız Franke paslanmaz çelik evye daha ilk haftasını doldurmadan içinde sadece tabak ve bardak yıkanmasına rağmen çizik içinde kaldı. Kendileriyle iletişime geçtiğimizde çelik evyelerde bu tarz aşınmalar olmasının normal olduğu ve Franke'nin evye cilasını kullanmamız söylendi. Dün ise çizikler sebebiyle zaten haftalardır hassas şekilde kullandığımız evyenin üzerinde rastgele bir göçük oluştuğunu fark ettik. Sanki sivri bir şey ile vurulmuş gibi. Söylediğim gibi içinde tencere vs yıkanmayan bir evyenin sadece bardak ve tabakla bu şekilde yamulması nasıl mümkündür anlamış değilim. Franke gibi bir markanın bu şekilde kalitesiz malzemeli bir ürünü bu fiyatlara satışına da gerçekten inanamıyorum. Daha önce kiralık oturduğumuz evlerde kullandığımız en ucuz evyelerde bile yıllarca kullanım sonucu böyle bir durumla karşılaşmadık. Ürünün gerçekten tenekeden farkı yok. Eşim de ben de evyeyi kullanmaya çekinir olduk.

03 Mayıs 2024 13:29 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Tufan
04 Temmuz 2024 20:15
Özgenur sonuçtan hiç memnun değil

Özgenur
03 Kasım 2023 00:27

İlknur
03 Eylül 2023 22:41
Bahar sonuçtan çok memnun

Bahar
26 Şubat 2024 23:39
"Şu an geri dönüşleri kısa zamanda olduğu için teşekkür ediyorum. Sorun çözülünce tekrar geri bildirim yapacağım"
Ahmet sonuçtan çok memnun

Franke Evye Seti Sararma Problemi

Ahmet
10 Aralık 2023 11:44
"Tarafımla iletişime geçen Franke firması yetkilisi Engin bey'in yaklaşımı ve çözüm önerileri için teşekkür ediyorum. Markanın gücünü ve müşteri memnuniyeti odaklılığını bir kez daha ön plana çıkarmaları gerçekten takdir edici."

Franke Kategorileri