Hakan sonuçtan çok memnun

Ford Transit Basamak Sorunu

31 Temmuz 2024 22:59
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Göstermiş olduğunuz ilgi alakadan dolayı çok teşekkür ederim Sonuç olarak çok memnunum”

Merhaba, ben Ford Transit müşterisiyim. Aracım yeni Transit 2023 model. Aracımda basamak sorunu oluştu, servis garanti kapsamında değişim dedi. Bu noktaya kadar bir sıkıntı yok fakat parça tedariği konusunda mağdur duruma düştük çünkü bu araç sürekli personel taşıyan bir araç ve iniş binişlerde problem yaşıyoruz. Hatta bir personel ayağını sakatladı, inerken ayağı burkuldu ve tedavi sürecinde sürekli destek olmak zorunda kaldık. Sizden ricam, en kısa sürede parçayı temin edip Antalya Bilaller Servisi'ne iletirseniz çok müteşekkir olurum. Saygılarımla, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Aracımın plakası: 07 C 2679.

01 Ağustos 2024 10:21 (Şikayetten 11 saat sonra)
01 Ağustos 2024 10:27

İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim çok hızlı olarak sorunumu çözdünüz emeği gecen herkese başarılar yeni gelecek olan transitin 2025 modelini sabırsızlık ile bekliyorum geldiğinde ilk olarak sipariş verecek kişiyim saygılar

02 Ağustos 2024 16:57

10 Nisan 2025 11:44
Ford Transit Debriyaj Sorunu Ve Garanti Tartışması
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
12 Eylül 2023 21:49

Ford Transit'te Kronik Kapı Motoru Sorunu

Enes
25 Şubat 2025 11:31
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli AdBlue Hatası Yüzünden Mağduriyet Yaşıyorum

Aytaç
24 Mayıs 2025 20:15
Sürekli AdBlue Hatası Yüzünden Mağduriyet Yaşıyorum
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Ford Focus Aracımda Kronik Ses Sistemi Arızası Ve Garanti Dışı Bırakılması Mağduriyeti

Efe
13 Ağustos 2025 16:58