12 Eylül 2024 13:44

2015 model Kuga aracımın arka her iki kapı kol dayama kısmında kalkma sorunu oluşmuştur. Ford müşteri hizmetleri Otokoç firmasından teknik rapor talep etmiş bu raporda alınmıştır. Tabii ki servis klasik müşteri kullanım hatası, konuyu Ford ile çözeceksiniz deyip 80000 TL de onarım ücreti çıkartmıştır. Konu tekrar Ford müşteri hizmetlerine aktarıldı ve geri dönüleceği belirtilerek bugün lütfedip aradılar. Bingo araç garanti kapsamını doldurduğu için herhangi bir şekilde yardımcı olamayacaklarmış.
Sayın Ford Türkiye yetkilileri,
1- Bu uygunsuzluk sadece benim aracıma özgü değildir. Türkiye ve yurt dışında aynı hataya sahip çok sayıda kullanıcı var. Talep edilirse araç plaka-şasi no paylaşabilirim.
2-Bu hata 2014-2019 yılları arasında üretimi yapılan çok sayıda Kuga da görülmekte olup, hata görülmeyen araçlarda da oluşması yakındır.
3-Madem kullanıcı hatası neden bu uygunsuzluk sadece arka kapılarda oluşuyor. Neden ön kapılarda hata yüzdesi sıfır. Bizler arka kapıları kullanmayı mı bilmiyoruz?
4-Müşteri şikayetleri değerlendirme kriteriniz " araç garantiyi doldurmuş ise salla gitsin" şeklinde midir?
5-3 tane sıfır araç aldığım Ford Türkiye yetkilileri... Sesimizi duyuyor musunuz yoksa yine klasik kulak arkası işlere devam mı?
6-Bu uygunsuzluğu kullanıcı olarak nasıl gerçekleştirmiş olabiliriz, başka insanları bilgilendirmek adına trim bölümü bize açıklama getirebilir mi. Çok seviniriz.

Lütfen bilgilerinizi gönderin vs gibi saçmalığı yapmayınız. Yorucu oluyor zira.
Saygılarımla

profile profile
12 Eylül 2024 17:06 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

Murat

Aynı kronik sorundan, onlarda şikayet almış ve çözüm sıfır. O zaman hepimize geçmiş olsun. Bu sayede markanın büyüklüğünün bir öneminin olmadığını anlamış olduk.

Murat

Turhan Bey Merhaba, Aynı sorun aracımızda da oluştu. Servisten bir sonuç alabildiniz mi? Yoksa kendiniz dışarıda mı yaptırdınız?

Mt Onatt

Yok kardeşim. Ford üç maymunu oynuyor maalesef. Kendi anlaşmalı döşemecileri bile onarım yapmıyor. Kısaca aynen duruyor. Baktıkça küfrediyoruz.

Emir sonuçtan hiç memnun değil

Ford Kuga 1.5 Ecoboost Kompresyon Sorununa Motor Blogu Değişmesi

Emir
10 Ağustos 2024 10:28
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Ford Kuga'da Kronik Yağ Kaçağı Ve Garanti Mağduriyeti

Derya
22 Temmuz 2025 16:16
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Haydar
18 Eylül 2023 13:03