Yasar sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 19:03

Merhabalar,2020 Model Ford Kuga 1.5 Ecoblue Titanyum aracım var. Temmuz ayında serviste rutin bakımlarını yaptırdım ve yeni çıkan Ford365 garanti kapsamına girdi ve garantisi 1 yıl daha uzadı. Sonrasında 2 Ağustosta servisi arayarak arabamda şanzıman arızası var diyerek servisi aradım en erken 2 eylüle randevu alabildim. Sonrasında yapılan kontrollerde şanzıman da problem olduğu tamir olamayacağı yenisi ile değişmesi gerektiği söylendi ve iyi niyet garantisi olarak %25 ini yani yaklaşık 100 bin lira gibi bir rakamı ödemem gerektiği belirtildi. Ford'un merkezi ne itiraz kaydı açtım fakat sonuç alamadım. Asıl mesele bu noktada başlıyor. Sırasıyla saymam gerekirse, Aracımın garantisi 18 ağustosta bitiyor ben 2 ağustosta servise başvuru yaptım, Hadi diyelim garanti süresini yakalayamadık aracımı aynı yetkili serviste Ford Tan otoda yaptırdım. Ford365 garantisine de dahil edilmedi. Bana sadece sundukları öneriyi kabul edebileceğim söylendi. Ayrıca ekteki görselde yurt dışında Ford'un bu modeldeki şanzımanlarında üretimden kaynaklanan kronik arıza olduğu ve ücretsiz değişimi yapılması için servis bülten yayımlanmış. Ne hikmetse bu husus bizim ülkemizde göz ardı ediliyor. Sizlerden ricam bu mağduriyetimin giderilmesi.

07 Kasım 2024 13:19 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

07 Kasım 2024 13:23

Merhabalar, Aracım hala serviste beklemekte.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Şanzıman Ve Yağ Kaçağına Yüksek Ücret Talebi

23 Eylül 2025 20:18

2023 Model Ford Kuga'mın Şanzıman Sorunu

Kemal
02 Ağustos 2024 23:03
2023 Model Ford Kuga'mın Şanzıman Sorunu
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Ford Kuga Enjektör Arızası Yazılı Olarak Veremedi

Umut
27 Temmuz 2024 16:08
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Ranger'da Bitmeyen Şanzıman Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Ramazan