Ford Kuga 2023 Fabrika Çıkışlı Hatalı

Dilara
30 Kasım 2023 13:53

2023 model Ford Kuga ST-Line aracım var. Aracı 5. Ayda sıfır kilometre olarak bayiden aldım. Daha araç 6 bin kilometredeyken amortisör sorunu yaşadım. Aracı İzmir'de otobanda ve Konya şehir merkezinde kullandım; herhangi bir arazi veya toprak yola dahi girmedim, sert kasislere de girmediğim halde bu sorunla karşı karşıya kaldım. 2012 yılında yine sıfır kilometre olarak aldığım Ford C-Max aracımı 11 yıl sorunsuz kullandım. Fakat bu aracımda, hatalı amortisör ile satılmış olmasına rağmen (eminim, çünkü araç bayiden çıktığı zamanda çok sertti ve ben bunu hep 19 inç jant ve spor araç olmasına bağladım) benden amortisör parası alındı. Kullanıcı hatası olmayan, fabrika çıkışlı bir sorun için ben 10 bin tl para ödedim. Ford yetkililerine durumu iletmeme rağmen bu para benden tahsil edildi. Düz yolda tek bir amortisörü nasıl bozmuş olabilirim ki? Sıfır araç ister istemez göz bebeğimiz olur. Neden 11 yıl kullandığım araçta böyle bir sorun yokken, sıfır aracımda bu sorun meydana geldi? Yetkililerin bana ulaşarak maddi mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

01 Aralık 2023 10:19 (Şikayetten 20 saat sonra)

Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Ford Marka Kalitesizliği! Ford Courier Multimedia Arızası!

Oktay
14 Kasım 2023 12:55
Ford Marka Kalitesizliği! Ford Courier Multimedia Arızası!
Yunus sonuçtan çok memnun

Sıfır Araçta Motor Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Yunus
05 Şubat 13:17
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Kuga Sıfır Araç Kampanya Fiyasko

Hakan