Ford Kocaeli Esoto Arka Park Sensörü Arızası İçin 6 Saat Bekledik.

23 Ağustos 2024 20:31

17 Temmuz 2024 günü Ford müşteri hizmetlerini arayarak Kocaeli esoto dan 24 Temmuz 2024 tarihine randevu aldım. 2016 model Coruier aracımda geri vites te iken park sensörleri çalışmıyordu. Bahse konu tarihte yurt dışı görevde olduğum için aracı eşim servise görürdü. Eşim randevu saatinden önce servise giderek zamanında servise aracın arızasını tanımlayarak teslim etmiş. Kocaeli esoto'da bu yaz gününde kliması bozuk serviste 6 saat gibi bir süre aracın tamir olmasını beklemiş. Akabinde servis görevlisine durumu sorarak arızayı çözüme kavuşturdunuz mu demiş. Servis görevlisi F***** bey ilgileniyoruz, aracınız şu anda liftte, hallediyoruz diyerek eşimi oyalamış. Daha sonra eşim beni aradı ve olayı anlattı. Akabinde görevli bey ile telefonda görüştüm. Arka park sensörü arızasının bu kadar uzun sürecek bir işlem olmadığını söyledim. Sensörlerden biri arızalıdır ya da sigortası atmıştır veyahut kablo kopukluğu vardır başka ne olabilir ki dedim. Servis görevlisi bey aracın en az bir gün daha serviste kalması gerektiğini arızayı çözüme kavuşturdukların da bizi arayacaklarını söylediler. Bende eşime aracın park sensörü arızasını 6 saattir tamir edemeyen servise aracımı bırakmam dedim. Bu arada araçtaki vites topuzu başının (sökülerek değiştirilebilen bölüm) derisinin yırtık olduğunu değiştirmek istesek fiyatının ne olduğunu sormuş eşim ve 17.000₺ demişler. Eşimde bir vites topuzu başının bu kadar pahalı olması normal değil demiş. Servis görevlisi ise eşime vites topuzu başı komple vites ile beraber değişir o yüzden bu kadar pahalı demiş. Yanlış anladınız galiba sadece vites topuzu numara ve deri olan kısmı demiş vidalı olan yer. Evet demişler bu fiyata. Sonuç olarak eşime derhal oradan çıkıp eve gitmesini söyledim. Akabinde sanayide herhangi bir elektrik ustasına aracı götürdü eşim ve bahse konu arızayı ustamız bir saat gibi kısa bir sürede 1 sigorta ve bir sensörü değiştirerek sorunu çözdü. Vites topuzunu ise internetten sipariş ettik 600₺ gibi bir rakama mal oldu kendisi ve değişim ücreti dahil.

26 Ağustos 2024 23:59 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisi İle Yaşanan Sürekli Arıza Ve Mağduriyeti

02 Ekim 2024 20:38
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
12 Haziran 2024 20:06
Turhan sonucu yetersiz buldu

Ford Focus Bakım Sonrası Devam Eden Arıza Ve Mağduriyet

Turhan
27 Aralık 2024 20:54
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Ford Ve Aksigorta'nın Yavaş Parça Tedariği Nedeniyle 35 Gündür Araç Teslim Edilemiyor

Abdullah
23 Ağustos 2024 16:24