Ford Geri Görüş Kamerası Mavi Ekran Sorunu

206 model Ford Tourneo Connect Titanium aracımın geri görüş kamerası çalışmıyor. Bir yıldan beri aynı sorun devam ediyor; geri vitese taktığım zaman mavi ekran beliriyor. Yeni bir kamera satın aldım ancak bu, sorunu çözmedi. Boşuna para harcamış oldum. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum fakat ustalar soruna bakmıyor. Sorunu çözemedim.

28 Mart 2024 08:27 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Araçlarla ilgili taleplerinizi değerlendirebilmemiz ve Ford Otosan tarafından bir aksiyon alınabilmesi için yetkili servis kontrolleri gerekmektedir. Bundan dolayı aracınızın yetkili servisimize girişi yapıldıktan sonra bizlere ulaşarak talebinizi iletebilirsiniz. Markamiza göstermis oldugunuz ilgiye tesekkür eder, saglikli günler dileriz. Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Yorumlar(12)

Öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum bende de Tourneo Courier 1.5 titanyum Plus var aracı alırken araçta ses sistemi ve Tesla ekran vardı üzerinde her şeyimi söküp orijinal ini taktım ve geri görüş kamerası açılmıyor kaç tane elektıronikçiyede gittim ve o kadar bakmalarına rağmen hiçbir şey yapamadılar arkayı söküp baktıklarında hiçbir sorun yok dediler sonra ekranı söktüler orada da bir sorun yok dediler ekran önce mavi ekran veriyor sonra siyah verip kamera kullanılmıyor lütfen bağiye başvurunuz diyor sizce bunun çözümü nedir

Eki aç

Merhaba şikayetimi bu konu altında yazmak istedim. Aracım 2020 model Ford Tourneo Courier Titanium Plus orijinal arka kamerası çalışmıyor ara sıra gidip geliyor ara sıra mavi ekran ara sıra ters gösteriyor bu sorun için kablo bağlantısını (bagaj kapağının içini) kontrol ettim bir sıkıntı yok ama sorunun nerede olabileceği hakkında sizlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi günler.

Ergin bey aynı sorun bende de baş gösterdi dediğiniz gibi sigorta kutusundan beş amperlik sigortayı buldum fakat sigortanın durumu iyi görünüyordu hala mavi ekran veriyor kamerayımı değiştirmem lazım ne yapabiliriz

Ergin bey sorunu çözebildiniz mi. Aynı mavi ekran problemini ben de yaşıyorum aracı servise götürdük kamera dediler olmadı tesisatta arıza var dediler o da olmadı en son ayna arıza dediler ona da 60 bin lira para istediler. Sizde durum nedir acaba.

Ergin bey sorunun ne olduğunu buldunuz mu

Aynı sorunu bende yaşıyorum 2016 Connect de... Çözen var mı sorun neymiş. Usta kamera dan olabilir yeni bir kamera alıp denemek lazım dedi ama kamerası da ucuz bir şey değil. Başka bir kullanıcı kamera aldım sorun çözülmedi demiş... Çözen var mı neydenmis bu zik kim

Merhaba aynı sorun bizim 2016 model connectede var sorunu çözebildinizmi sorun neymiş?

Ford Tourneo Custom'da Yazılım Sorunu Ve Servisten Cevap Alınamıyor

Yeni Ford Tourneo Custom Titanium Plus 2025 model 8+1 aracımı Mayıs ayında teslim aldım ve aldığım günden bu yana yazılı...

2 Destek1 Yorum

Ford Courier Ekran Kararması

2020 model Ford Tourneo Courier titanyum Plus aracımın ekranı kendiliğinden karardı. Aracı kapatma dahil her şeyi denedi...

Tümünü Gör
Ford 2025 Basamak Sorunu

Ford 2025 BasamakSorunu

Yasin
Ford Transit Teyp Ve Ekran Sorunu!

Ford Transit TeypVe Ekran Sorunu!

Hugo
Ford Yetkililerden Bilgi Bekliyorum!

FordYetkililerden Bilgi Bekliyorum!

Metin
Ford Courier Aracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Ford CourierAracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Fatih
Ford Transport Aldık Pişmanız!

Ford TransportAldık Pişmanız!

Fuat