Ford Geri Görüş Kamerası Mavi Ekran Sorunu

Ergin
Ergin
28 Mart 2024 01:1311.059

206 model Ford Tourneo Connect Titanium aracımın geri görüş kamerası çalışmıyor. Bir yıldan beri aynı sorun devam ediyor; geri vitese taktığım zaman mavi ekran beliriyor. Yeni bir kamera satın aldım ancak bu, sorunu çözmedi. Boşuna para harcamış oldum. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum fakat ustalar soruna bakmıyor. Sorunu çözemedim.

28 Mart 2024 08:27 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Araçlarla ilgili taleplerinizi değerlendirebilmemiz ve Ford Otosan tarafından bir aksiyon alınabilmesi için yetkili servis kontrolleri gerekmektedir. Bundan dolayı aracınızın yetkili servisimize girişi yapıldıktan sonra bizlere ulaşarak talebinizi iletebilirsiniz. Markamiza göstermis oldugunuz ilgiye tesekkür eder, saglikli günler dileriz. Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Yorumlar(10)

Ali
Ali
21 Ekim 2025 02:48

Merhaba şikayetimi bu konu altında yazmak istedim. Aracım 2020 model Ford Tourneo Courier Titanium Plus orijinal arka kamerası çalışmıyor ara sıra gidip geliyor ara sıra mavi ekran ara sıra ters gösteriyor bu sorun için kablo bağlantısını (bagaj kapağının içini) kontrol ettim bir sıkıntı yok ama sorunun nerede olabileceği hakkında sizlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi günler.

18 Temmuz 2025 19:11

Ergin bey aynı sorun bende de baş gösterdi dediğiniz gibi sigorta kutusundan beş amperlik sigortayı buldum fakat sigortanın durumu iyi görünüyordu hala mavi ekran veriyor kamerayımı değiştirmem lazım ne yapabiliriz

23 Mayıs 2025 17:16

Ergin bey sorunu çözebildiniz mi. Aynı mavi ekran problemini ben de yaşıyorum aracı servise götürdük kamera dediler olmadı tesisatta arıza var dediler o da olmadı en son ayna arıza dediler ona da 60 bin lira para istediler. Sizde durum nedir acaba.

29 Eylül 2024 18:55

Ergin bey sorunun ne olduğunu buldunuz mu

29 Eylül 2024 18:54

Aynı sorunu bende yaşıyorum 2016 Connect de... Çözen var mı sorun neymiş. Usta kamera dan olabilir yeni bir kamera alıp denemek lazım dedi ama kamerası da ucuz bir şey değil. Başka bir kullanıcı kamera aldım sorun çözülmedi demiş... Çözen var mı neydenmis bu zik kim

Ozan
Ozan
29 Mayıs 2024 18:09

Merhaba aynı sorun bizim 2016 model connectede var sorunu çözebildinizmi sorun neymiş?

Ford Courier Ekran Kararması

Ayetullah
Ayetullah
21 Haziran 2024 20:5010.808

2020 model Ford Tourneo Courier titanyum Plus aracımın ekranı kendiliğinden karardı. Aracı kapatma dahil her şeyi denedi...

Tümünü Gör
Ford Courier Aracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Ford Courier Aracımlaİlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Fatih
Ford Transport Aldık Pişmanız!

Ford Transport AldıkPişmanız!

Fuat