Ford Egzoz Filtresi Ve Bayiden Araç Değiştirin Önerisi

Ercan
09 Şubat 2023 23:07

Ford bayinde aracı değiştirin dediler. 2021 model Ford Kuga 1.5 ecoblue aracımda bitmek bilmeyen egzoz filtresi sorunundan dolayı aracımı 4-5 kere tokat oruçlar Ford servisine götürdüm her seferinde aracımla sürüş yapıp filtreyi temizlediler ve bunu benimde yapmamı söylediler ancak gerek bayinin yaptığı temizlemeler gerek benim kendim yaptığım temizlemeler sonuç getirmedi. Temizleme tamamlandıktan en fazla 3 gün sonra aynı sorunu tekrar yaşadım. 3-4 günde bir sıcak motor 3000 devir yatım saatlik bir sürüş yapmamı söylüyorlar. Avrupa birliği standartlarına göre egzoz salınımını azaltmak için farklı bir filtre kullanıldığını ve bu işlemin mecburen yapılması gerektiğini söylüyorlar. Ben bu aracı şehir içi iş-ev arasında kullanamayacak mıyım sorusuna cevap bile yok en sonunda sorularıma cevap veremeyen servis yetkilileri dizel araç size göre değil dizel motor size göre değil dediler ve aracımı değişmemi önerdiler tamam egzoz salınımı çok önemli önlemi alınmalı tabi ancak bu filtre kullanılıyorsa filtrenin temizleme sisteminin kurulu olmaması içler acısı

13 Şubat 2023 09:20 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü talep, öneri, şikayet ve memnuniyetinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Necati

Ustam halledebildinmi sorunu bende de aynı sorun var

Hüseyin

Necati bey sizdeki araç nedir. Partikül sorunumu yaşıyorsunuz sizde

Ekspertiz Hizmetinde Atlanan Ciddi Arıza: Maddi Ve Manevi Mağduriyet

04 Aralık 23:28

Arıza Lambası Sürekli Yanıyor Ford Yetkili Servis Çözüm Bulamıyor

Yusuf
13 Kasım 01:15
ariza-lambasi-surekli-yaniyor-ford-yetkili-servis-cozum-bulamiyor-1.jpg
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Ford Kuga Ecoboost Motor Arızası Sonrası Yaşanan Mağduriyet

Kadir