Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2023 16:50

Ford Courier marka garantisi devam eden 47 bin km de olan aracım arabayı aldığım günden beri yağ yükseltiyor. Ford Otosan'da bulunan bölge sorumlusu Seda hanım ile durum defalarca görüşüldü. Her seferinde yetkili servise yönlendirdiler. Arabayı aldığım günden beri 4 defa yağ yükseltme sorunu ile alakalı işlem yaptılar. En son yapılan işlemde yazılım güncelleme PDF temizliği yakıt sistemi değişimi ile ilgili işlem yapıldı. Devamlı yağ yükselttiği için araba en son yapılan işlemde yağ değişimi de yapıldı. Fakat Arabayı aldıktan sonra 1000 kilometre geçmeden araç yine yağ yükseltti. Yine Ford Otosan müşteri hizmetlerini aradık durumu ile ettik. Aracı yine 5 kez yetkili servise götürmemi ve incelemeye alacaklarını yine söylediler. Arabayı aldığım günden beri bu Ford Courier aracım bize ağız tadı vermedi. Sıfır alınan bir araç neden bu kadar sorun çıkartır ve Ford gibi büyük bir marka nasıl bunu çözüme ulaştırmaz anlamıyorum. Aracımın ivedilikle yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde tüm sosyal medyada Ford markasını ifşa edeceğim. Ayrıca Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Aracıma yapılan işlemler ekte sunulmuştur.

01 Mart 2023 18:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü talep, öneri, şikayet ve memnuniyetinizi (444 FORD) 444 36 73 numaralı Ford Direkt hattımıza iletebilirsiniz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

07 Mart 2023 01:08

Bayiden sıfır aldığım bir aracı yağ yükseltme probleminden dolayı defalarca çözüm bulunması adına götürdüğüm halde hep geçici çözümlerle beni gönderdiler. Hele son tarafıma gönderilen video bilgilendirmesinde yine dönüp dolaşıp aynı noktada olduğumuzu bir kez daha anladım. Yağı yükselen yeni bir aracın yağ seviyesini düşürmek ne kadar amatör bir yaklaşımdır. Bu yağ özelliğini yitirdiği için kullanılması ne kadar doğrudur. Aynı hatayı en son geldiğimde de yaptınız ben sizi uyardığım da evet haklısınız dediniz ve aracı tekrar servise alıp yağını değiştirdiniz. Sonuç yine çözüm yok. Ve sonuç hüsran. Benim de hiç işim gücüm yok sürekli servise gidip geleceğim. Bu yağın içerisine ne karışmışta yüksekmiş olabilir. Neden bu araç yağ yûkseltir. Hangi çağda yaşıyoruz. Ben sizden geçici değil kalıcı çözüm istiyorum. Yeter artık. Yazık, koskoca Ford ve düştüğü durum...

Cihan

Kesinlikle bize yaşatılan durum saçmalık. Biz de sıfır aracımızın ilk bakımı gelmeden aynı sorunları yaşadık. Ford Courier mağdurları grubu açtık Facebook'ta. Bekleriz. Biz dava açtık ve bilirkişi üretici hatası dedi. Buna rağmen gereğini yapmıyorlar.

Hüseyin

Mesajınızı daha yeni okudum şimdi Facebook grubumuza katıldım örnek mahkeme kararı var mı acaba

Ford Courier'de Yüksek Yakıt Tüketimi Sorunu Ve Açıklama Talebi

Kağan
26 Ekim 23:12

Sıfır Araçta Sürekli Arıza Ve Garanti Dışı Yüksek Masraf Şoku

Nuray
09 Kasım 11:33
Can sonuçtan hiç memnun değil

Ford Courier Arka Fren Kilitlenmesi Ve Servis İlgisizliği

Can