Ford Araçlarda Garanti Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!

Ford Araçlarda Garanti Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!
14 Ekim 2024 14:3812.189

Araç içi trimlerini, son derece özenli bir şekilde hiçbir kimyasal madde kullanmadan sadece nemli bir bezle temizliyorum. Aracımı bir tek ben kullanıyorum. Yakın zamanda vites panel plastiği soyulma yaptı. Araştırdığımda aynı sorunu yaşayan farklı Ford kullanıcıları olduğunu gördüm. 6502 sayılı yasanın 11. Maddesinde, malın ayıplı olması durumunda tüketicinin seçimlik hakları düzenlenmiştir. Bu seçimlik haklardan tüketici olarak, garantisi devam eden aracımın üretim sorunlu parçasının garanti kapsamında değişimini istedim. 3 defa yetkili servisiniz tarafından sorunlu parça incelendi, fotoğrafları çekildi, mastertech konuyu Otosan'a bildireceklerini, parçanın garantiden değişmesi için talep açılacağını belirtti. Garanti ekibiniz parçayı yakından görmediği halde, servis yetkililerinin bilgilendirmelerini yeterince dikkate almayarak red cevabı verdi. Daha sonra tekrar talebimi yineledim, bu sefer de tarafıma parça değişiminde %60 tarafımızca karşılanır, bunun dışında kalan kısım olan 7.215 TL +KDV gibi bir tutarı siz ödeyeceksiniz deniyor. Bunu kabul etmiyorum. 4 yıl garanti verdiğiniz araçlarda çıkabilecek sorunları kullanıcı hatası, dış etken kaynaklı diye geçiştiriyorsunuz. Ford olarak şu sıralar sıra dışı araçlar getireceğiz iddianız var. Önce sıradışı sorunlar çıkaran araçlarınıza basit ve kalıcı çözümler üretmeyi deneyin! Ford Otosan kullanıcılarına değer vermeyen, müşteri odaklı değil, kar odaklı hareket eden bir yapıya sahip. Size nihai karar adı altında kendi keyfi kararlarını direten bir otomobil üreticisi. Bu şikayetimin altına klişe bir yorum yapacaklar ve samimi değiller, ayrıca benimle iletişime geçmeyecekler, geçseler de malumun ilamı olacak söyledikleri. Ford kesinlikle pişmanlıktır.

17 Ekim 2024 12:54 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Çağrı merkezimiz üzerinden yaptığınız başvurunuz bulunmaktadır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü talep, öneri, şikayet ve memnuniyetinizi 365 gün, 24 saat iletebilirsiniz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

25 Eylül 2025 05:54

Merhabalar Bir sonuç alınamadı mı

Ford EcoSport Bakımında Garanti Kapsamı Sorunu

28 Aralık 2024 20:1130.743

Ford firması yetkililerine iletilmek üzere bu şikayetimi yazıyorum. 2021 model şu anda garantisi devam etmekte olan Ford...

Ford EcoSport Bakımında Garanti Kapsamı Sorunu
3 Destek12 Yorum

Ford Araçta Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

13 Ocak 2025 18:1813.738

"Marka güven vermedi çağri merkezi ile görüşmemiz çok samimi gayet memnunum sadece soruna çözüm üretilmesini talep ediyorum dpf işlemi aracın üzerindeki ayarlarla giderilmesi gerekiyor bu işlem için her seferinde 250 km yol kat"

1 Destek

Tümünü Gör
Ford Courier Aracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Ford CourierAracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Fatih
Ford Transport Aldık Pişmanız!

Ford TransportAldık Pişmanız!

Fuat