Ford Araç Yağ Sensörü Sürekli Arıza

İsa
09 Nisan 2023 00:20

2020 model 2021 trafik çıkışlı Ford Puma st Line bayiden sıfır aldım daha 100 km gitmeden yeni araç yağ basıncı uyarısı verdi. Ford yardımı aradım sensör değişimi yaptılar. 2022 yılı ağustos ayında yıl bakımı servis tarafından yaptırdım henüz araç 4400 km'de daha yıl ve km bakimi gelmedi yine aynı sorun yağ basıncını kontrol edin stop edip çalıştırdığımda düzeliyor biraz gidince yine aynı çok moralim bozuluyor ne saçmalık anlamadım.

10 Nisan 2023 10:56 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü talep, öneri, şikayet ve memnuniyetinizi (444 FORD) 444 36 73 numaralı Ford Direkt hattımıza iletebilirsiniz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Süleyman sonuçtan çok memnun

Stokta Görünen Ford Puma Hibrit ST‑Line X Araç Teslim Edilmiyor

Süleyman
29 Aralık 2025 18:56
"Ford Yargül Denizli bayisinden araç alım sürecimde Yasin Bey isimli satış danışmanı, süreç boyunca bize verilmesi gereken tüm desteği eksiksiz sağladı. Araç teslimat günü geldiğinde ise tüm işlemlerimizi hızlı ve sorunsuz bir şekilde yürütüp teslimatı gerçekleştirdi. Teslimattan iki gün sonra tekrar arayarak araçla ilgili memnuniyet veya herhangi bir şikayet durumumuzun olup olmadığını sorması, işine ve müşterisine olan ilgisini bir kez daha gösterdi. İlgi ve alakasından dolayı Yasin Bey’e özellikle çok teşekkür ederim."
stokta-gorunen-ford-puma-hibrit-stline-x-arac-teslim-edilmiyor-1.jpg
Yaman sonuçtan hiç memnun değil

Yaman
19 Nisan 2025 01:16

Sıfır Araçta Bitmeyen Arızalar Ve İlgisiz Yetkili Servis

Recep
31 Mayıs 2025 10:04
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
ford-pumada-gizli-boya-ve-islem-sorunu-1.docx
Erman sonuçtan çok memnun

Erman
18 Nisan 2025 14:43
"Arkadaşlar İzmir Ford İzkar bayisine özellikle de servis yetkilisi Aytaç beye ilgi, alaka ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Stoplar garantiden değişti. Araç yıkandı tertemiz teslim edildi."