Özcan sonuçtan hiç memnun değil

2020 Model Ford EcoSport Gösterge Ve Teyp Panellerinin Yanmaması

Özcan
30 Ocak 2024 00:22

2020 model Ford EcoSport 1.0 Turbo motor Style paketi aracımı Trabzon Ford Tunalılar bayisinden ilk sahibi olarak eşim almıştır. Geçen süre zarfında sadece ben ve eşim tarafından kullanılmaktadır. Aracı ilk aldığımız andan itibaren ekteki videoda da görülebileceği üzere, aracın gösterge ve teyp panellerinde, aracı ilk açıp hareket etmeye başlamamıza rağmen, teyp düğmesine basılıncaya dek hiçbir belirti olmamaktadır. Bu durum, ses açma tuşuna basıncaya kadar devam etmektedir. Bu sorunu, görev icabı kaldığımız Diyarbakır'daki Ford bayisine yaklaşık iki yıldır götürmeme rağmen, 'yazılımsal' denilerek yapılan güncellemelere rağmen sorun halen çözülmemiştir. Durumu Ford Otosan merkezine ilettiğimiz halde, aradan geçen süre zarfında hâlâ olumlu bir gelişme yaşanmamıştır. Herkesin malumu olduğu üzere, yaklaşık iki yıldır süregelen ve fabrika hatası veya ayıplı mal olarak değerlendirilebilecek bu sorun hakkında ilgili kişilerin bir an önce çözüm bulmasını talep ediyorum. Aksi takdirde yasal süreci hızlı ve usulüne uygun bir şekilde işletmekten çekinmeyeceğimi bu platformda da belirtmek istiyorum.

30 Ocak 2024 09:09 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Çağrı merkezimiz üzerinden yaptığınız başvurunuz bulunmaktadır. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Mustafa sonuçtan memnun değil

24 Ocak 2024 16:39
Bilgin sonuçtan hiç memnun değil

Ford EcoSport Araçta Sürekli Tekrarlayan Tavan Küflenme Sorunu Ve Kalıcı Çözüm Talebi

Bilgin
10 Eylül 10:44
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Ford Eco Sport Yağ Pompası Arızası

Recep
19 Ağustos 2024 21:58
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Ford Garanti Sonrası Beklenmedik Arıza Ve Yüksek Onarım Maliyeti!

İsmail
08 Ekim 2024 23:38
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Ford EcoSport'ta Bitmeyen Arızalar Ve Garanti Mağduriyeti!

Erhan
16 Haziran 21:29