Tuğba sonuçtan memnun değil

Tuğba
18 Mayıs 2024 13:01

Canpark Flormar şubesindeki sözde satış uzmanı hanımefendi, bana bir fondöten önerdi. Ancak ne zaman sürsem, iki gözümde ve çenemin alt kısmında aynı reaksiyonu gösteriyor. Cildim zaten karma tipinde olduğu için eczaneye gidip krem aldım ve sorun geçti. Bir süre sonra tekrar bu fondöteni kullandım ve yine aynı sorunu yaşadım. Acaba bu çalışanların makyaj, cilt yapısı, alerji gibi konularda bilgisi yok mu? Siz nasıl çalışanlar istihdam ediyorsunuz ve nasıl ürünler satıyorsunuz, anlam veremedim. Ayrıca fondöten aşırı parfüm gibi kokuyor. Önemli olan yüzümüzün güzel kokması değil, fondötenin kalitesidir. İlk defa Flormar'dan fondöten aldım ve pişman oldum.

18 Mayıs 2024 15:37 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Müşteri Hizmetleri departmanımız probleminizi en kısa sürede çözmek için çalışıyor. İletişim numarasından bilgi verildi Geri bildirimleriniz bizim için çok değerli. Teşekkür ederiz. Güzel günler dileriz Flormar Müşteri Hizmetleri Departmanı

Melike
29 Ekim 2023 18:06

İlknur
27 Aralık 2023 07:53

Fatma
13 Ağustos 2023 17:55
Sumeyya sonuçtan hiç memnun değil

Sumeyya
14 Ağustos 2024 12:11
Flormar'ın Ürün Kalitesi Bayağı Düşük
Semra sonuçtan çok memnun

Semra
11 Nisan 2024 17:20
"Kısa sürede problemimi çözdüğünüz için ayrıca çok teşekkür ederim elif hanımın kibarlığı da gerçekten memnun edici"
Flormar Bozuk Ürün İadesi Yapmak İstiyorum
TrustBuy Güven Skoru