Ali sonuçtan çok memnun

FLO Ayakkabı FLO'dan Aldığım Ayakkabı Temizleme Ürünleri Ayakkabımı Mahvetti!

FLO Ayakkabı FLO'dan Aldığım Ayakkabı Temizleme Ürünleri Ayakkabımı Mahvetti!
24 Mayıs 2024 23:44

FLO'dan aldığım Adidas Runfalcon 3.0 model ayakkabı toz oldu. Daha sonra FLO'dan temizleme köpüğü ve temizleme fırçası aldım, ayakkabı daha kötü oldu. Daha çok rengi attı, beyazdan griye döndü. Ceyhan FLO mağazasında incelemeye gönderdim fakat olumsuz sonuçlandı. Hatanın bende olduğunu düşünmüyorum. Bu durumdan şikayetçiyim. FLO gibi kurumsal bir firmanın ürünlerinin arkasında durmaması beni üzdü. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

25 Mayıs 2024 15:33 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

27 Mayıs 2024 18:21

FLO tarafından hızlı şekilde tarafıma dönüş yapıldı ürünü değişim&iade yapacaklarını söylediler yardım ve hizmetleri için çok teşekkür ederim sorunumu hızlı ve anlayışlı şekilde çözdüler bundan önceki gibi bundan sonra da FLO'dan giyinmeye devam edeceğim 🙏

27 Mayıs 2024 18:27

FLO tarafından hızlı şekilde tarafıma dönüş yapıldı ürünü değişim&iade yapacaklarını söylediler yardım ve hizmetleri için çok teşekkür ederim sorunum çözüldü

Pınar sonuçtan çok memnun

26 Mart 2024 12:09
Serdar sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2024 13:08
"Teşekkür ederim sorunum çözüldü"
Emre sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2025 19:50
FLO'dan Alınan Adidas Ayakkabıda Kusur Kabul Edilmedi, Mağduriyetim Giderilmedi
flodan-alinan-adidas-ayakkabida-kusur-kabul-edilmedi-magduriyetim-giderilmedi-4.jpg
Çetin sonuçtan çok memnun

29 Mayıs 2024 09:35
"Sorunun çözümü için teşekkürler"

20 Ekim 2024 21:27

FLO Ayakkabı Kategorileri