Hattori sonuçtan çok memnun

FLO Ayakkabı Ayakkabının Topuk Kısmındaki Aşınma Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

01 Aralık 2023 14:01
Hattori'nin Teşekkür Mesajı
“Öncelikle bizlere böyle bir platform sağlayan Şikayet Var ailesine, sonrasında da müşterisini mağdur etmeyen FLO ailesine sorunumun çözümü için çok teşekkür ediyorum. Ürünüm birebir aynısı ve sıfırı ile değiştirildi.”

08.11.2023 tarihinde FLO mobil uygulaması üzerinden 23110823584569 sipariş numarası ile sipariş ettiğim 'Dockers By Gerli 217111' model ayakkabılarım 13.11.2023 tarihinde teslim edildi. Ancak daha iki hafta geçmeden ayakkabının topuk kısmının astarları derin bir şekilde aşınmaya başladı. Bunun üzerine 27.11.2023 tarihinde ayakkabımı Bursa Korupark FLO şubesine teslim ettim. M1000000000000207087 numaralı arızalı ürün kaydı oluşturuldu. 01.12.2023 saat 13:00 itibarıyla gelen mesajda, ayakkabımın incelendiği ve üretim kaynaklı bir sorun tespit edilmediği iletilmiş. Şimdi şunu sormak istiyorum; ben nasıl bir kişiyim ki 14 günlük ayakkabının topuğunu sanki iki yıldır giymişim gibi aşınabiliyorum? Aldığım ayakkabının üzerinde öyle bir etki yapabiliyormuşum gibi resimde görülen hale getirebiliyorum. Üretim hatası olmadığına göre bu durumun sorumlusu benim demek ki sayın FLO yetkilileri. Sizden şikayetimi daha dikkatli bir şekilde incelemenizi ve ürünün yenisini ile değişimini talep ediyorum.

01 Aralık 2023 16:12 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

01 Aralık 2023 17:08

Merhabalar, Yapacaĝınız dönüşün FLO ya yakışan bir dönüş olacağını umuyorum. Zira bu zamana kadar FLO dan aldığım hiçbir ayakkabıda böyle bir sorun yaşamadım. Ancak markasına güvenerek aldığım bu ayakkabı ben yarı yolda bıraktı.

05 Aralık 2023 21:10

Turgay sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2024 22:50
"Teşekkür ederim."
Kerem sonuçtan çok memnun

21 Nisan 2024 21:09
"Canan Hanıma teşekkür ederim Yardımcı Olduğunuz için"
FLO Bursa Korupark Mağazası Şikayeti
Burak sonuçtan hiç memnun değil

FLO'dan Aldığım Ayakkabı Kısa Sürede Deforme Oldu, Talebim Reddedildi

15 Eylül 2025 14:19

05 Haziran 2024 12:47
Kenan sonuçtan çok memnun

17 Şubat 2025 10:39
"Süreç biraz uzun sürdü fakat yardımcı olup iademi gerçekleştirdiler. Teşekkür ederim."

FLO Ayakkabı Kategorileri