Fitcity Marmara Forum Fiyat Tutarsızlığı Ve Sorunlu Muamele

Dillek
31 Mart 2024 16:04

Daha önce farklı merkezlerde spor geçmişi olan biri olarak, evime yakın olan Marmara Forum içerisindeki fitcity spor merkezine giderek görüştüm. Özel sağlık sebeplerimden ötürü 3 aylık üyelik almak istediğimi belirttim. Benimle görüşen yetkili beyefendi, üyelik ücreti olarak bir rakam belirtti. Düşünmek için oradan ayrıldım. Günlerce beni mesaj ve arama yoluyla sıkça aradı ve hatta açıkça prim alacağı için bu kadar ısrar ettiğini söyledi. Kendisine tavrından rahatsızlık duyduğumu ifade ettiğimde, bu sefer de başka bir beyefendi konuyu devraldı. İlk kişinin verdiği fiyattan 500 TL daha fazla bir fiyat teklif etti.
Uygun bir zamanda gelip kayıt yaptıracağımı kesin bir şekilde belirtmeme rağmen, ısrarlar devam etti. Bugün de ismini bilmediğim, gergin ve sesini zaman zaman yükselten, hatta kayıt olmadığım için kızgın bir şekilde telefonu kapatan bir beyefendi ile görüştüm. O da verilen fiyatların geçerli olmadığını söyleyerek çok daha yüksek bir rakam teklif etti. Yaşadığım sorunları anlatmama rağmen, bana durumu telafi etmek adına bir kolaylık sağlamak yerine, kendi kızıp telefonu kapattı. Hayatımda bu kadar kötü yönetilen başka bir spor salonuyla karşılaşmadım. Kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Marmara Forum Fitcity Fitcity Spor Salonu Nun Yaptığı Usulsuzluk

Zeynep
03 Nisan 2024 16:59

Forum İstanbul Fitcity Üyelerinin Hakkını Yiyor.

30 Kasım 2023 22:14
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Üyelik İptalinde Zorluk Ve İlgisizlik

21 Kasım 2024 08:20