08 Mayıs 2023 11:47

09 Mayıs 2023 19:27

Ek
08 Mayıs 2023 14:24 (Şikayetten 2 saat sonra)
08 Mayıs 2023 14:29
Fissler Düdüklü Tencere İçinde Küf Oluştu İlk Kullanım Da

Aynı yemeği diğer 4.5 l tencerede yaptığımda aynı yemek asit lekesi olmadığını öncelikle belirtmek isterim firma olarak arkasında durmadığınız ürününüz ile ilgili yasal hakkımı kullanacağımı bildirmek isterim yıkadığımız zaman lekeler çıkmıyor bile yemeği kısa sürede pişmesini sağlaması evet çok güzel bir özellik ama içerisinde oluşan pas lekesi yemek asit lekesi değildir insan sağlığı ile bu kadar oynanmaz Fissler olarak ürün kalitesi olmayası ve ayrıca sağlığa zararlı ürün üretmenizi hiç anlamlı bulmuyorum

09 Mayıs 2023 19:24
Fissler Düdüklü Tencere İçinde Küf Oluştu İlk Kullanım Da

Bakın bu benim diğer Fissler tencerem ve aynı yemeği yaptığım halde yıkamadan sonra içerisinde bu şekilde küf lekesi oluşmadı lütfen yasanan bu durumun çözümlenmesi için rica ediyorum çünkü bahsedilen yemek asit lekesi değildir

10 Mayıs 2023 13:15

10 Mayıs 2023 13:19
Fissler Düdüklü Tencere İçinde Küf Oluştu İlk Kullanım Da

Fissler Vitaqiuck Düdüklü Tencere 6.0L düdüklü tencere almıştım daha önce 4.5 litre aldığım ürünüm den çok memnun olduğum için bu sefer 6.0 l almak istedim. Her zaman ki yaptığım yemekler ve ilk defa karşılaştığım durum tenceremi yıkadıktan sonra dibinde ve kapak bölgesinde küf lekesi oluştu gerçekten yemekten dolayı olmadığına eminim çünkü tekrar aynı yemeği 4.5 l tencerede tekrar denedim diğer tenceremde sorun olmadığı için aldığım firmaya iade talebi oluşturdum ama firma hiçbir şekilde arkasında durmadı. Ürünün çok şaşırdım Fissler marka bir ürünün insan sağlığına etkisi olabilecek bir durumda ürün çıkarmalarını yanı sıra firmadan beyefendi limon ile silmemi söylüyor. Lütfen Fissler'in bu konuda bana yardımcı olmasını isterim yoksa hakkımı tüketici hakem heyetinde arayacağımı bilmelerini isterim. Ücret olarak pahalı bir ürünün bu derece kalite kontrolü yapılmadan piyasaya sunup arkasında durmamasını kesinlikle kabul etmiyorum. İkinci eklenen resim diğer düdüklü tencerem ve aynı yemeği yaptığım halde yıkamadan sonra içerisinde bu şekilde küf lekesi oluşmadı lütfen yasanan bu durumun çözümlenmesi için rica ediyorum çünkü bahsedilen yemek asit lekesi değildir insan sağlığı ile oynanıyor su an

Altan

Fissler Vitaqiuck Düdüklü Tencere 6.0L düdüklü tencere almıştım daha önce 4.5 litre aldığım ürünüm den çok memnun olduğum için bu sefer 6.0 l almak istedim. Her zaman ki yaptığım yemekler ve ilk defa karşılaştığım durum tenceremi yıkadıktan sonra dibinde ve kapak bölgesinde küf lekesi oluştu gerçekten yemekten dolayı olmadığına eminim çünkü tekrar aynı yemeği 4.5 l tencerede tekrar denedim diğer tenceremde sorun olmadı Lütfen Fissler'in bu konuda bana yardımcı olmasını isterim yoksa hakkımı tüketici hakem heyetinde arayacağımı bilmelerini isterim. İkinci eklenen resim diğer düdüklü tencerem ve aynı yemeği yaptığım halde yıkamadan sonra içerisinde bu şekilde küf lekesi oluşmadı lütfen yasanan bu durumun çözümlenmesi için rica ediyorum çünkü bahsedilen yemek asit lekesi değildir insan sağlığı ile oynanıyor su an

İlk Kullanımda Paslanan Düdüklü Tencere İçin İade Talebim Reddedildi

Yüksel