Gamze
10 Ekim 2024 23:14

Fissler düdüklü tencerem patladı.
1 sene önce Gallery Crystal'den aldım, toplam 1 sene içerisinde 4 kere kullandım. Daha çok yeni ürün ve patlamama garantisi olan bir ürün olduğu için gerçekten gözüm kapalı aldım ama çok pişman oldum. Etimi pişirdim, 1 saat ocakta soğumasını bekledim, kapağı açtım. Düdüklüye kaşığı soktuğum anda üzerime patladı, yüzümde, kolumda, elimde yanıklar oldu. Ev, tavandan kapılara, dolaplara kadar her yer et ve yağ içerisindeydi. Kesinlikle patlamama garantisi var diyorlardı ve ben de bu şekilde biliyordum ama kesinlikle ürün patlıyor. Patlamama garantisi olduğu için çoğu kişi bu ürünü satın alıyor.

11 Ekim 2024 23:10

Geçen sene gallery Crystal mağazasında Fissler düdüklü tencere satın aldım aldığımdan beri toplam 5 kere kullanmışımdır. Düdüklü tencerem de et kavurması yaptım kullanım kılavuzundaki pişme süresine göre etimi 10 dakikada pişirdim daha sonra ürünün havasını yavaş yavaş bırakmasını bekledim hiçbir şekilde müdahalede bulunmadım daha sonra düğmeyi bastığımda hemen kapak açıldı kapağı tezgah üstüne koydum tahta kaşıkla yemeğimi karıştırmak için kaşığımı soktuğum anda yemeğe bir anda tencerem patladı yüzümde kolumda elimde 2. Derece yanıklar meydana geldi evin tavanından dolaplarım kapılar her yer et ve yağ oldu patlamama garantisi olduğu için tercih ettiğim düdüklü patladı piyasanın çok üstünde bir ücrette olup uygun fiyatlı farklı düdüklü tencere de ben bu durumu yaşamayıp 10 binlik bir düdüklüde hem de patlamama garantisi veren bir üründen ciddi anlamda yandım kesinlikle markaya aşırı güveniyordum ama bütün güvenim boşa gitti asla patlamıyor diye satarlarsa ve bu ürün patlıyor arkadaşlar ben yandım

fissler-duduklu-tencere-guvenlik-sorunu-1.jpg
11 Ekim 2024 08:58 (Şikayetten 9 saat sonra)

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
18 Haziran 2025 23:19