Financell (Turkcell Finansman) Ve Trendyol İptal İşleminde Belirsizlik

06 Aralık 2023 14:30

3 Aralık 2023 tarihinde Trendyol'dan Paycell alışveriş limiti ile financell kredi kullanarak bir ürün satın aldım, 547.03 TL idi. Taksitlere böldürdüm, ayda 291.09 TL ödeyecektim ve 3 taksit yapılacaktı.

Ancak ürün elime geçmeden iptal ettim. Trendyol'dan gelen mesajda iadenizin sağlandığı ve financell ile iletişime geçmem gerektiği belirtildi. Financell'i aradığımda borcum olmadığını öğrendim ve bunun belgesini istedim.

Tüm bilgilerimi verdim ve defalarca aradım. 'mail adresinize bakın' dediler ancak herhangi bir 'borç yoktur' mesajı almadım. Beni aradılar fakat problemin detaylarını dinlemeden telefonu kapattılar. Sadece 'financell kredisi kullandınız mı? ' diye sordular. Acilen mail adresime 'borç yoktur' yazısının gönderilmesini talep ediyorum.

06 Aralık 2023 14:47 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Financell

06 Aralık 2023 17:13

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebinizi inceleyerek 06.12.2023 tarihinde konuyla ilgili tarafınıza bilgi verdik. Hizmetlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Financell

Nalan
Nalan