Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka'nın EFT Limitleri Ve Şube Eksikliği Mağduriyeti

11 Aralık 2024 18:44

Fibabanka'ya, günlük vadeli hesaplarımda bulunması için bir miktar parayı yolladım. Sonrasında tamamına ihtiyacım olduğunda, farklı bir bankada bulunan diğer hesabıma EFT yapmak istedim ama günlük limite takıldım. Günlük limit X tl olup, hesabımdaki para ise 4X tl kadar. Doğal olarak ya paramı 4 günde eşit miktarda EFT yapmam lazım ya da bankamı arayıp, bu konuda kendilerinden yardım isteyecektim. Tabii ki doğru olan Fibabanka'yı arayıp müşteri temsilcimden bu konuda destek istedim, hatta EFT ücreti neyse vermeye razıydım. Ama Fibabanka telefonda bunu yapamayacağını, bir şubeye gitmemi istedi. Tabi ki de bunu kabul ettim ama sorun şu ki, bulunduğum şehir'de (Trabzon) Fibabankası'nın şubesi yoktu. Bunu söylediğimde yapılacak bir şey olmadığını, bu konuda hatta şikayet yazabileceğimi iletti. Hatta bu şikayetlerin olumlu değerlendirilmediğini de ilettiler. Ben hayatım boyunca böyle saçma sapan bir şey duymadım. Benim paramı bana vermiyorlar. 4 gün boyunca EFT yapacakmışım... Böyle bankacılık mantığıyla iş yapılıyor.

11 Aralık 2024 19:26 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Merhaba Sayın Hilmi B. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Hilmi
13 Aralık 2024 21:01

Çok teşekkürler, arayıp sizi anlıyoruz ama bankamızın prosedürü böyle, yardımcı olamayacağız maalesef dediler. Paramı son kurusuna kadar alır almaz, hesaplarımı sileceğim.

Oğuzhan
23 Şubat 12:04

Uygulama Hatası Nedeniyle Şubeye Gitmek Zorunda Kalıp Ek Ücret Ödedim

25 Temmuz 12:05
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
09 Nisan 2024 11:33