Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka İzmir Şubesi Mağduriyeti

08 Ağustos 2023 17:44

Fibabanka İzmir şubesi iki hafta önce oğluma ve bugün de bana hesabımdan çektiğim USD banknotlar arasında yırtık ve bantlanmış verdi, götürdüğümüz bankalar bunları kabul etmedi ve ancak veren bankada değişimi olacağını bildirdi, hem oğlum hem ben işimizi yarım bırakarak, tekrar fiba'ya gidip, sıraya girip, 'ama bizde geçiyor? ' itirazlarına tahammül ederek rica mihnet değiştirdik (ben yarın tekrar gideceğim) bu banka yırtık, bantlı paraların geçmediğini bilmiyor mu ki iki seferdir aynı hatayı yapıyor? Aynı şubede masrafsız dediği aynı şehirdeki SWİFT için tam 90 USD (2500 TL'yi) habersiz, izinsiz, almış, iade etmemiş idi, şikayet üzerine arayan müşteri temsilcisi internet şubesine anahtar kelime bilmiyorum diye (hiç kullanmadım, telefona indiremedik bile) görüşmeye başlamadı bile, başka güvenlik sorusu/yolu yok mu? Sanki görüşse olumlu bir cevap verip iade edeceklerdi? 90 USD hem de 2. Defa göçerdik döviz verdiği ve bizi uğraştırdığı için şikayet ediyorum ve 90 USD iade istiyorum.

08 Ağustos 2023 17:39

Fibabanka izm Şb... İki hafta önce oğluma ve Bugün de bana hesabımdan çektiğim USD banknotlar arasında yırtık ve bantlanmış verdi, götürdüğümüz bankalar bunları kabul etmedi ve ancak veren bankada değişimi olacağını bildirdi, hem oğlum hem ben işimizi yarım bırakarak, tekrar Fiba ya gidip, sıraya girip, “ama bizde geçiyor? ” İtirazlarına tahammül ederek rica mihnet değiştirdik ( ben yarın tekrar gideceğim ) bu banka yırtık, bantlı paraların geçmediğini bilmiyor mu ki iki seferdir aynı hatayı yapıyor? Aynı Şb... Masrafsız dediği aynı şehirdeki SWİFT için tam 90 USD ( 2500 TL yi ) habersiz, izinsiz, gasp etmiş, iade etmemiş idi, şikayet üzerine arayan müşteri tems ise internet Şb... Anahtar kelime bilmiyorum diye ( hiç kullanmadım, telefon a indiremedik bile ) görüşmeye başlamadı bile, başka güvenlik sorusu / yolu yok mu? Sanki görüşse olumlu bir cevap verip iade edeceklerdi?

Bu bankayı hem gasp edilen 90 USD hem de 2. Defa göçerdik döviz verdiği ve bizi uğraştırdığı için şikayet ediyorum ve 90 USD iade istiyorum.

Hakan
08 Ağustos 2023 17:45

Bankaca Henüz bir dönüş olmadı, olumlu bir dönüş olacağını da sanmıyorum, ya muhabir banka ya üst yönetim suçlu, ş. Ak kaşık, sanki hatayı başkası yaptı? Sanki muhabir banka ile biz görüşüyoruz,? Rakamı belli olmayan bir havale ücreti için kötü polis muhabir ile mudiyi karşı karşıya yalnız bırakıyorlar, nasılsa müşteriye zorla ödetecekler, masraf varsa elden, nakit ödeyin dediğim halde masraf almayacağız deyip habersiz 2500 TL gasp eden bu bankadan uzak durun!

08 Ağustos 2023 18:08 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Merhaba Sayın Hakan E. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

28 Temmuz 2023 11:28

08 Aralık 2023 11:23
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 12:07

Fibabanka Bilgim Olmadan Açılan İcra Dosyası