Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 18:39

Fiat Sakarya Akgün servisinde başıma gelen tatsız olay, TOFAŞ tarafından görmezden gelinmiş gibi hissettirdi. 02.02.2024 tarihinde 2022 model Fiat Egea 1.4 Fire paket aracım (37.000 km) seyahat halindeyken motor arızası verdi. En yakın servis olan Fiat Akgün Sakarya servisine çektirdim ve aracın inceleneceği söylendi. Saatler süren bekleyişin ardından, akşam üzeri aracın ciddi bir hasar tespiti yapılması gerektiği ve bırakmam gerektiği bildirildi. İnegöl'e döndüğümde, 06.02.2024 tarihinde servisi arayarak aracım hakkında bilgi almak istedim. Telefonu açan kişi, henüz işleme başlanmadığını ve Çarşamba gününü beklemem gerektiğini söyledi. Bunun üzerine aracımı başka bir servise götürmek üzere çekici gönderdim. Ancak, servisten O*** Bey'in şahsi telefonundan aranarak, aracın motorunun söküldüğü ve karışıklık yaşandığı bilgisi verildi. Aracımı almak istediğimi belirtmeme rağmen, kısa bir süre sonra tekrar aranarak motorun sökülü durumda teslim edilemeyeceği, geri takılması gerektiği söylendi. Ustabaşı ile konuşmamın ardından, aracı alabileceğimiz konusunda anlaşmışken, aynı kişi beni arayarak motor için ücret talep etti ve hakaret ederek telefonu yüzüme kapattı. Ardından WhatsApp üzerinden 'aracı bu şekilde vermiyoruz, yarın gelip kendin alırsın' mesajı attı ve beni engelledi. Bu durumda veri koruma kanunları ve müşteri hizmetleri etiği nerede? Çalışanlar nasıl oluyor da benim numaramı alıp benden para talep edebiliyorlar? Bu yaşananlar kabul edilemez.

20 Şubat 2024 18:32

Hepsini TOFAŞ'a ilettim şikayet ettim Elif hanım diye biri ile görüştüm genel merkezlerinde benim söylediklerimle alakasız şeyler ile dosya açmış. Dönüş yapılmadan dosya kapatıldı. Başkası ile görüştüm ben ilgileneceğim dedi yarım saate dönüş yapacağım dedi 15 gün oldu daha dönüş yapmadı. Başka bir çalışan aradı ve Connect uygulaması üzerinden görüyorum arabanızda sorun mu var dedi şaka gibi araba bir çuval civata olmuş 15 gün sonra bir sorun var mı diye aranıyorum. Sorunumu çözmeden üstünü kapattılar. Arabam çöp oldu ölümden döndüm 1 haftam gitti cebimden tonla para harcadım elime yine bir şey geçmedi. Sorun arabamın yapılıp yapılmaması değil yapılan bu hataların faturasının bana kesilmesi ve karşısında muhatap kimse bulamamak. Her görüşmede servis ile görüştüler ilettiğim ne varsa talep ettiğim ne varsa görmezden geldiler Hatalı olan servisi baş tacı edip Müşteriyi ellerinin tersiyle ittiler. Şimdi herkesin huzurunda sorarım hak mı? Fiat pişmanlıktır almayın aldırmayın.

21 Şubat 2024 10:26 (Şikayetten 15 saat sonra)
23 Şubat 2024 11:13

En son irtibata geçeceğiz dediğinizde 15 gün sonra dalga geçer gibi farklı bir konuyla dönüş yaptınız çözüm bile sunmadınız konunun üstünü kapattınız. Şimdi en kısa sürede demişsiniz bakıyorum 2 gün olmuş bile. İnsanları boşuna beklenti içine sokmayın sizin gibi bir markaya yakışmıyor ama bu olmak için de elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz cidden üzücü çalışanlarınız vasat durumda kafalarına göre dosya kapatıyorlar hakaret ediyorlar vs. Vs. Paramızın karşılığı olan tercihimizin karşılığı olan hizmet bu değil!

27 Şubat 2024 13:25

Hala dönüş bekliyorum

14 Mart 2024 14:02

Gördüğünüz gibi arkadaşlar dönüş yapılmadı çünkü hepsi alayı dümen tutar olmuş bunların. Almayın aldırmayın paranızı çöpe atmayın.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 14:36

Fiat Sakarya'daki Servis Sorumsuzluğu

Yusuf
14 Ağustos 2024 09:42
Fiat Sakarya'daki Servis Sorumsuzluğu

Fiat Yetkili Servis Randevusu Ve İşlem Şikayeti

Özgür
05 Mart 2024 11:50
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Serviste Bekleyen Araç İçin İkame Araç Sağlanmıyor Ve Bilgi Verilmiyor

Abdullah
06 Ekim 21:34
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Sürekli Arızalanan Araç Ve İlgisiz Hizmet

Fadime