Fiat Fiorino Arıza Sorunu

03 Temmuz 2023 22:19

Öncelikle merhaba aracım Fiat Fiorino euro4 motor 1.3 Multijet. Aracımda 3 ayı geçkin P0069 arıza kodunu almaktayım. Adana servisine gittiğimde bana turbo olduğunu söylediler. Fiyat kaynaklı gücüm yetmediği için yaptıramadım. Bir ay sonra Mersin bünyenizdeki boranlar servisinize turbo fiyatını daha uygun bulup oraya yaptırmaya gittim. Aracımın turbo sorunlu olduğunu yalnız değiştikten sonra ancak sorun bundan mı? Değil mi? Diye cevap verebilirim dediler. Yani deneme yanılma yoluyla. Turbo değişti arıza silindi arızanın çözüldüğünü söylediler 2 gün sonra araç tekrar arızayı yaktı
Bn anlamıyorum araç sizin aracınız ve bir arıza için bir ton para harcıyorum servise güveniyorum serviste çözemiyor. Turbo değişti arızam devam ediyor. Ancak sök tak işçilik ve parça parası alınıyor. Çözüm bulunmuyor. Arızam giderilmediği takdirde Tüketici Hakları'na başvur yapacağım. Bilginize...

04 Temmuz 2023 09:21 (Şikayetten 11 saat sonra)
04 Temmuz 2023 09:28

Hiçbir şekilde müşteri hizmetlerinden de net bir cevap alamadım. Teşekkür ederim. Dışarıda sanayi ortamında bu arızayı çözemeyen ustayı anlarım ama serviste de bulunamıyorsa bu arıza. Söylenecek söz yok zaten. Fiat ailesine teşekkür ederim. Araçtan çok güzel soğuttunuz.

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat 1.3 Multijet Motorların Turbo Sorunu!

Ozan
24 Mart 2024 06:12
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo Easy 1.3 Euro 5 Bitmeyen Kronik Turbo Sorunları

Ömer
13 Haziran 2023 18:54
Mehmed sonuçtan hiç memnun değil

Fiat İnciroğlu Servisi'nde Onarım Sonrası Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

Mehmed
31 Temmuz 2025 20:00
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Araç

Melih