Melih sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Araç

13 Mart 2024 00:34

2019 model Fiat Egea 1.6 Multijet aracımı aldıktan 3 ay sonra, arıza lambası yanmaya ve Start-Stop ile Eco sistemleri devre dışı kalmaya başladı. Bunun üzerine servise gittim ve anahtarı teslim ettim. Servis, aracı incelemeye almadan doğrudan 1.000 TL ücret talep etti. Nedenini sorduğumda, yaklaşık 5 saat sonra açıklama yaptılar. Bana aracın elektronik sisteminde karışıklıklar olduğunu belirttiler; ancak bu açıklama bana mantıklı gelmedi. Daha sonra dışarıda bir ustayla görüştüm ve sorunun oksijen sensöründen kaynaklandığını öğrendim. Şimdi sensörü değiştireceğim. Şikayetim, servisin ilgisizliği ve sorunumu çözmek için gerekli bilgilendirmeyi yapmamalarıdır. Keşke en azından durumu açıkça ifade etselerdi. Umarım Adana'daki servis bu geri bildirimi dikkate alır ve insanların sorunlarını daha ciddiye alır. Müşterileri yetersiz bilgilendirip ücret almak ve göndermek kabul edilebilir bir davranış değildir.

fiat-egea-arac-1.pdf
13 Mart 2024 09:30 (Şikayetten 8 saat sonra)
29 Mart 2024 23:26

Aramak çözüm değil. Önemli olan benim sorunumu çözmeniz.

Hüseyin
Hüseyin

Hocam bende de Fiat Egea ve şu an aynı sorunla karşılaştım sizdeki aracın sorunu çözüldü mu yardımcı olabilir misiniz acaba

Murat
Murat

Sorununuzu giderdinizmi acaba çözümü yazarsanız aynı arıza bende de var

Fiat Dizel Araç Mazot Kokusu

Türkan
03 Mart 2024 01:47

Fiat Egea'da Kronik Motor Arızası Ve Sürekli Partikül Filtresi Sorunu

Emrah
10 Eylül 2025 02:09
Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Dizel Partikül Filtre Garanti Sorunu

Erdoğan