Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo Easy 1.3 Euro 5 Bitmeyen Kronik Turbo Sorunları

13 Haziran 2023 18:54

2016 model 185binde Fiat Doblo combi easy maxi 1.3 Multijet euro 5 araca sahibim aldığımdan beri turbo sorunları bitmiyor. Eski aracım euro 4 olmasına rağmen böylesi masraf çıkarmamıştı. Aracın yağ eksiltme sorunu vardı turbodan olduğu tespit edildi. Yaptırdık. Tekrar arıza yaptı. Tekrar yaptırdık. Ama maalesef araç yine yağı çekiyor. İnternetten yaptığım araştırmada ve sanayide gördüklerimde bu araçların kronik turbo sorunları var ve dpf turbo bozuyor dediler. Onu da iptal ettik ama düzelmedi. Yazılımında ona göre ayarlattı olmadı. 5000 TL den fazla yaptığım masraf ve artık yoruldum ve aracım yağı öyle bir çekiyor ki 1000kmde 1lt gidiyor ne yapacağımı şaşırdım artık para harcayacak durumum yok çoluğum çocuğum rızkı bu araca gitti. Aracım ambeleye kalkacak diye kullanmaya korkar oldum. Servisi arıyorum çok yüksek fiyatlar söylüyorlar.

Yıllardır Fiat hayranıyım ve hep Fiat aldım, tavsiye ettim ama son gelinen noktada Fiat'tan soğudum artık ve turbo sorunum çözülmedi. Aracım 3bin devirden sonra aniden çekiş düşüyor ustalar bu aracın turbosu üstte ve sorunlu diyorlar. Hatalı araba madem neden insanlara satıyorsunuz. O kadar da genişliği tipi hoşuma gitmişti, ama bu krizde bu kadar para harcatması bizi çok üzdü.

profile profile
14 Haziran 2023 09:21 (Şikayetten 14 saat sonra)
12 Temmuz 2023 16:19

Maalesef yüksek servis fiyatlarından ve arıza tespitinin dahi yüksek fiyatlarda yapıldığı bir servisten dolayı gidemedim aracı satılığa çıkaracağım benim için Fiat defteride kapandı.

Ozan
Ozan

Aynı sorun 130 bin km de ki aracımda meydana geldi, Fiat müşteri hizmetlerini aradım ilgili görünüp ilgisiz davrandılar, Bir daha Fiat mı asla?130 bin de turbo mu bozulur bu kadar mı kalitesiz malzeme kullanıyorsunuz?

Fiat Harbi Ezberleri Bozmaya - İnsanları Mağdur Etmeye Devam Ediyor

Coşkun
11 Ağustos 2024 01:29
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo'nun Sürekli Yağ Eksiltme Sorunu

Berke