Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea 2021 Yağ Eksiltme Problemi

17 Haziran 2024 14:32

Merhaba, 2021 model Fiat Egea urban aracımın 2024 yılı mayıs ayında 38 binde yağ eksiltme sorunu ile servise götürdüm 40 bin km bakımı ile birlikte yağ ölçümü yapılıp tamamlandı. Sonrasında ise 1000 km kullanım sonrası tekrar getirin denildi kullandım ve götürdüm yine ölçüm yapıldı ve TOFAŞ'ın segman atmayı onaylandığını söylediler. Ben sıfır aldığım bu aracımı daha tam 3 sene olmadan yağ eksiltme sorunu yaşayacaksam neden sıfır araç aldım?!
Ben aracıma segman atılmasını istemiyorum bu fabrikasyon bir sorun olduğu için mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ayrıca motor üst kapağında oynama var servis bunun normal olduğunu söyledi 2 defa söyledim ama başka araçlarda da var diye örnek video gösterdiler. Bu sorunumu da çözmediler

profile profile
17 Haziran 2024 16:06 (Şikayetten 1 saat sonra)
08 Temmuz 2024 07:32

Aracıma segman atım işlemi gerçekleşti ancak farklı sorunlar ortaya çıktı. Bununla ilgili Göker servisi elinden geleni yaptı ancak bazı açıklamalar yetersizdi. Araç çalışırken 2 camı aynı anda açıp kapatırken voltaj düşüklüğü gibi bir durum oluyor ve klima çalışırken de araç titreme yapıyor dememe rağmen bunun normal olduğunu söylüyorlar ancak aynı serviste başka bir araçta deneme yaptığımızda onda bu durum görünmüyor. Bu konu hakkında bir çözüm yok. Segman atımı sonrası araca değer kaybı yapmadıklarını söylediler ben bunun da çözülmesini istiyorum. Süreç hukuki yollar ile devam edebilir gelişmeleri yazacağım.

14 Temmuz 2024 04:29

Müşteri iletişim merkezi bana vaat ettikleri sözleri tutmayıp dosyamı bir güzel kapattılar. Bu durumdan memnun değilim. Hala geri dönüş bekliyorum ve vaatlerin yerine getirilmesini istiyorum.

H. Yüzer sonucu yetersiz buldu

Fiat Egea 1.4 Fire Easy Plus Aşırı Miktarda Yağ Yakma Sorunu