Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea 1.4 Easy Plus Paket Lastik Ölçüleri Ve Jant Sorunu

05 Ekim 2023 14:48

18 Eylül 2023 tarihinde Antalya Bilaller Bayisi'ne Fiat Egea 1.4 Easy Plus için ödeme yaptım. Aracın cuma günü geleceği söylendi, fakat araçta tedarik sorunundan dolayı katalogda bulunan 16' stil jant kapağı olmayacağını, gri renkli bir kapak olacağını daha sonra ilerleyen zamanlarda tedarik problemi çözüldüğünde kapağı değiştirebileceğimi söylediler. Araç 22 Eylül 2023 cuma günü geldi. Aracı teslim aldıktan sonra durumu fark ettim. Yalnızca kapak farklı değil, aracın kataloğunda bulunan 205/55/16 olması gereken lastik ölçüleri 195/65/15 olarak gönderilmiş. Yalnızca kozmetik bir sorun değil, lastik ölçülerinin fren mesafesi, yol tutuşu vb. değişkenleri etkilediği herkesin malumu. Buna rağmen lastik ölçülerinin farklı olacağı konusunda hiçbir bilgi verilmedi. Bu durumla ilgili bayiyi aradığımda araç hakkında bilgi verilirken yanlış bilgilendirme yapılmasına rağmen maalesef durumun bu olduğunu, yapacak bir şeyleri olmadığını söylediler. En azından jant kapağını olması gereken şekilde ücreti mukabilinde değiştirmek istediğimi söylediğimde, jant kapağının lastik ölçülerimin küçük olmasından kaynaklı uymayacağını belirttiler. Bu durumu Fiat ilgi merkezine ulaşarak anlattım, ancak ilgi merkezinde yapılan açıklamada maalesef yanlış bilgilendirme yapılmış, ancak bu meselenin bir çözümünün olmadığını, yargı yolunun açık olduğunu, haklarımı arayabileceğimi, başka bir çözüm yolunun olmadığını söylediler. Bu sorunumun düzeltilmesini istiyorum. İlk fotoğraftaki jant Easy jantı, ikinci fotoğraftaki jant ise Easy Plus modelinde gelmesi gereken jant ve lastik ölçüleri.

05 Ekim 2023 15:01 (Şikayetten 12 dakika sonra)
05 Ekim 2023 15:37

Herhangi bir bilgilendirme yapılmadı ve tarafıma söylendiği gibi ulaşılmadı.

Erman
09 Ekim 2023 11:22

Cebrail
08 Temmuz 2024 14:46

Ufuk
31 Temmuz 2023 06:41
Fiat Egea Easy Plus Eksik Ürün
Fiat Egea Easy Plus Eksik Ürün
Mükremin sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Araç Jant Lastik

Mükremin