Fiat Ducato'da Bitmeyen AdBlue Ve Motor Sorunları

13 Eylül 2024 01:19

2023 model Fiat Ducato aldım. 120 bin km'de AdBlue arızası olarak servise gittim, arızayı silip gönderdiler. 20 km sonra tekrar motor ışığı yaktı, araba 3000 devri geçmiyor. Tekrar servise götürdüm, AdBlue ısı sensörü arızalı dediler, değiştirdiler. Ücret aldılar, yapıldı dediler. Servisten bir daha çıktım, 10 km sonra tekrar motor ışığı yandı. Geri götürdüğüm zaman partikül dolu dediler.

Temizlemek için söküp dışarıda bir yere gönderdiler. Temizlendi dediler ama yine 5 km sonra tekrar motor ışığı yaktı. Bu sefer tekrardan servise götürdüğümüz zaman enjektörlerden kaynaklı dediler. Nedenini sonradan öğrenmiş bulunduk; enjektörleri sökerken kırmışlar.

Servistekiler bize sıfır enjektör aldırdılar kendi cebimizden ve sorun çözüldü diye gönderdiler. Şu an 30 km geldik ve tekrardan motor ışığı yaktı. Hep bizden ücret talep ettiler. Enjektörleri kendileri kırdılar, yine bizden talep ettiler. Araba 3000 devri geçmiyor, motor sesinde değişiklik var.

13 Eylül 2024 09:59 (Şikayetten 8 saat sonra)
15 Eylül 2024 21:10

Aradılar ama aradıkları telefon hattında sorunu vardı tekrar arayacağız denildi ama aramadılar

Aslan sonuçtan çok memnun

Aslan
06 Temmuz 2024 18:45
"Arızamı oska servis çözdü, öncelikle onlara çok teşekkürler ediyorum. Ayrıca Fiat beni arayarak beni memnun edici bir görüşme yaptık. Alper beye de çok teşekkürler ederim."

Fiat Ducato Md1cs069 Beyin Şikayeti

Huseyinharun
29 Eylül 2025 15:41
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ducato Garanti Süresi Ve Arıza Sorunları

Fatih