Salih
09 Haziran 2024 14:27

09.06.2024 / 12.40
Aracımın anahtarı yanımda değil. Fiat yol arkadaşım uygulamasından aracı açmaya çalışıyorum fakat ödeme yapılmadı diye mesaj çıkıyor ve uygulamaya giremiyorum. Kartımı kontrol ediyorum, hiçbir sorun olmadığını görüyorum. Bagajda unuttuğum bir çantam var, çantamda ilacım var ama aracı açamadığım için alamıyorum. Niye açamıyorum çünkü ödeme yapılmamış. Yarım milyon lira limiti olan ve uluslararası alışverişe bile açık olan kartımdan tahsilat neden yapılamıyor.

Mim' i arıyorum çözüm yok, Connect ekibi pazar olduğu için izinliymiş.

Bankayı arıyorum, kartımda sorun olmadığı söyleniyor.

Her ay para ödeyeceğim ben bu uygulamaya ama cihazı aldığımdan bu yana ihtiyacım olduğu anda kullanma imkanı bulamadım.

3 kez ihtiyaç duydum; birinde 2 hafta olmuştu aboneliği başlatalı ama aboneliğiniz aktif değildir dedi. Sistemsel bir sorunmuş düzeltildi. Ama aracın bulunduğu lokasyonu acilen görmek için 24 saat bekledim. Diğerinde telefonumu arabada unuttuğumu fark ettim. Anahtar da eşimdeydi, nasıl olsa uygulamadan açar girerim dedim. Arabanın yanına geldim ama cihazla bağlantı kurulamıyor ve ben kapıları açamıyorum.
Üçüncüsü de bu şikayette bahsedilen konudur.

Peki ben size neyin parasını ödüyorum şimdi?

09 Haziran 2024 14:57 (Şikayetten 29 dakika sonra)
Salih
11 Haziran 2024 17:04
Fiat Connect' E Giremiyorum.

Mim tarafından arandım. Konuyu bir kez daha ilettim. Hâlâ bir sonuç yok. Uygulamaya giremiyorum.

Fiat Connect Uygulamasıyla Uzaktan Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

13 Eylül 2024 17:09

Fiat Yol Arkadaşım Üyelik Sorunu Nedeniyle Hizmet Alamıyorum

Dilek
03 Haziran 10:30
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
11 Nisan 2024 11:56