Ecrin sonuçtan hiç memnun değil

Fiat 2023 Fiat Fiorino Safeline CarPlay/Android Auto

03 Eylül 2024 11:40

2023 Fiat Fiorino safeline satın aldım. Ancak araçta 7 inc tablet ekran olmasına rağmen CarPlay/Android auto yu kullanamıyorum. Araştırma yaptım aynı ekranı premio versiyonu da varmış. Bunun maliyeti nedir ki? Bunu kısmışsınız. Flaş bellekten telefondan video oynatma yok hepsini geçtim bari navigasyonu kullanalım maalesef o da yok neredeyse, hiçbir işime yaramayacaksa 7" tablet ekranı bu araca neden koydunuz sıradan bluetoothlu bir teyp de aynı işi görürdü yıl 2023 ve aracımız da navigasyonu bile kullanamadığımız 7" bir tabletimiz var bu durumu Fiat'a yakıştıramadım. Bunun yazılımı falan var mı nasıl oluyor bunun hakkında Fiat'ın bu konuda beni ve tüm müşterilerini bilgilendirmesini istiyorum.

03 Eylül 2024 15:08 (Şikayetten 3 saat sonra)
27 Haziran 2025 00:53

1 yıl oldu ne arayan ne soran var maalesef Fiat müşteri hizmetleri bu konuda sınıfta kaldı.

Emre
Emre

Merhaba abi orijinal bir şekilde aktivasyon yapıyorum **** *** ** ** numaramdan ulaşabilirsin bana

Enver
Enver

Hocam merhaba! Safeline paketlerde Android auto ve CarPlay kapalı geliyor (desteklemiyor) USB video oynatma serviste 500 TL karşılığı açılıyor

Teşekkür ederim

Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Fiorino 1.3 Multijet Şikayeti

Tarkan