Adana Fiat Yetkili Servisi

Haydar
24 Eylül 2023 13:48

Adana fiyat yetkili servisine motordan gelen ses üzerine bıraktığım arabamın volat diski arızası oldu 20.000 lira karşılığında volat diskinin değiştirileceği söylendi ücreti ödenip araba bırakıldı yaklaşık bir hafta sonra arabayı teslim aldığımda aynı sesinin yeniden geldiği görüldü. Arabayı teslim almak istemediğimi söyleyince araç bir hafta daha bekledi bir hafta daha bekledikten sonra voland arızası değil enjektör arızası olduğu belirtildi tamir etmek için 30 bin lira daha istendi.

Arabayı alıp dışarıdan 5 ustaya gösterdim 3'ü enjektör ikisi şanzıman ustası olan bu kişiler ortak olarak voland diskinin arızalı olduğunu belirttiler durumu fiyat yetkili servisi ve fiyat genel müdürlüğüne bildirdiğimde her iki grup da beni suçlayarak aracın enjektör arızasına sahip olduğunu belirttiler arabayı tamire götürmemden öncekinden daha fazla sesle teslim alıp üzerine 20 bin lira verdim özellikle Adana yetkili servisinde ustayım diye ortada gezen ö** usta satış temsilcisi ozan bey ve fiyat müşteri hizmetlerinin hiçbiri müşteriye hizmet vermek adına çalışmıyor sadece aldatmak adına çalışıyorlar zararımı tatmin edebilmek için gerekli tüm kurumlara ve kuruluşlara başvuracağım. Şu an CİMER'e yazdım tüm ise yazdım araba için Tüketici Hakları derneğine başvurdum. Gerekli tüm kanallardan haklarımı aramaya devam edeceğim.

24 Eylül 2023 14:08 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo Şanzıman Arızası

Osman sonuçtan çok memnun

Osman
09 Ağustos 2024 18:13
"İlginiz için teşekkürler"
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
03 Temmuz 2023 14:12