Fedex Gümrüğe Takılma Problemi!

Fedex Gümrüğe Takılma Problemi!
Nebil
09 Temmuz 2024 21:53

Almanya sipariş Scooter shops firmasından 30.06.2024 tarihinde içeriği motosiklet çantası vb. Olacak şekilde bir gönderi oluşturdum ve ödemeyi gerçekleştirdim. Firmadan aldığım ikinci ürün olup gönderim takip üzerinden kontrol ettiğimde ise yarın teslimatta olması gerekiyordu. Fedex gönderim takip sorgulama demek istediğimde ise gümrükte gecikme!

‘’Müşteri, ekspres olmayan gümrük işlemleri istedi.
Önerilen işlem: Şu anda başka bir işlem gerekmiyor.

Bilinmeyen durum: Fedex dışı gümrük müşaviri.
Önerilen işlem: Sorumlu taraf, gümrük müşaviriyle iletişime geçmelidir.” ” ibaresini görmekteyim. Firmadan geçen aylarda benzer bir gönderimde böyle bir problem yaşamadım. Uzun yıllardır farklı sitelerden de olsun gümrüğe takılan bir ürünüm olmadı. Enteresan olan da içeriğinde motor, elektronik veyahut dijital bir ürün olmadan sadece plastik gibi malzemeden çanta ve motosiklet için örtü.

Fedex firmasından kargomun gümrükte bekletilmeden tarafıma teslim edilmesini beklemekteyim. Bu durumdan şikayetim bulunmaktadır.

09 Temmuz 2024 21:12

Almanya sipariş firmasından 30.06.2024 tarihinde içeriği motorsiklet çanta vb. Olacak şekilde bir gönderi oluşturdum ve ödemeyi gerçekleştirdim. Firmadan aldığım 2. Ürün olup gönderim takip üzerinden kontrol ettiğimde ise yarın teslimatta olması gerekiyordu. Fedex gönderim takip sorgulama demek istediğimde ise gümrükte gecikme!

‘’Müşteri, ekspres olmayan gümrük işlemleri istedi. Önerilen işlem: Şu anda başka bir işlem gerekmiyor.

Bilinmeyen durum: Fedex dışı gümrük müşaviri. Önerilen işlem: Sorumlu taraf, gümrük müşaviriyle iletişime geçmelidir.” ” İbaresini görmekteyim. Firmadan geçen aylarda benzer bir gönderimde böyle bir problem yaşamadım. Uzun yıllardır farklı sitelerden de olsun gümrüğe takılan bir ürünüm olmadı. Enteresan olanda içeriğinde motor, elektonik veyahut dijital bir ürün olmadan sadece plastiğimsi malzemeden çanta, ve motorsiklet için örtüsü.

Soner
Soner

Bir gelişme var mı bende aynı firmadan sipariş verdim ve aynı sorunla karşı karşıyayım

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Fedex Gümrük İşlemlerinde Beklenmeyen Yüksek Ücretler Ve Teslimat Mağduriyeti

Gökhan