29 Mayıs 2024 09:083.417

Fantom Quantum p 2049 Şarjlı Elektrik Süpürgesi Ürünü Temmuz 2023 tarihinde kullanmaya başladım. Çekim problemi vardı Zeytinburnu yetkili servise ürünü götürdüm. Servis yetkilisi cihazı tanımıyor bile doğru tespitte bulunmadı. Fırçanın takılı olduğu yuvanın kırıldığını o nedenle fırçanın dönmediğini belirtti. Kırılma söz konusu bile değil çıkarılması gereken bir aksam olduğu için çıkarılabiliyor yuvasından. Servise bu yanlış tespit için 3 kez git gel yapmak zorunda kaldım. Bunun üzerine Fantom merkez ile iletişime geçtim durumu ilettim kırılma olmadığını çıkarılabilir fırçanın normal şekilde çıkarıldığını sorunun kaynağını anlayabilmeleri için ürünü kargolamamı istediler. 19.08.2023 tarihinde Gönderim yaptım başlığı komple değiştirdiler. Bir süre sorunsuz kullandım. Kısa bir süre sonra yine aynı durum oluştu. Problem devam ediyor gerekçesi ile tekrar iletişime geçtim. Bu kez Fantom Merkezdeki bayan Yetkili Servise bırakmamı iletti. Yetkili Servis ürünü tanımıyor bile ben tekrar tekrar ürünü getir götür bir sonuç elde edememekten çok sıkıldım. Buna rağmen yine götürdüm ancak durum değişmedi üründe sorun olmadığını ilettiler başlık arızalıymış ücretli komple değişim olması gerektiğini söylediler. Başlık kullanıma bağlı arızalanmış olmaz çünkü bir çalışıyor bir çalışmıyor teknik bir durum olduğu açık buna rağmen çözüm yok. Üründe başlık dışında bir problem olduğu aşikar başlık fırçası döndüğünde bile çekim gücü çok zayıf fırçası dönmediği zaman asla bir işlevi olmayan anlamsız bir cihaz. Amacına hitap etmiyor kesinlikle. Eşim de bu durumdan çok rahatsız. Ve beni bu durum ekstra olumsuz etkiliyor. Ürünün iadesini istiyorum. 10 aydır verim alamadan kullanmaya çalışıyorum. Tam bir işkenceye dönüştü. Son derece can sıkıcı bir durum (Ürünün güncel fiyatı 8.250,00 TL. Benim aldığım dönemde de fiyatı epey yüksek rakamlara tekabül ediyordu) Görsellerden de anlaşılacağı üzere sıfıra yakın teknik sorundan ötürü kullanılamadı.

29 Mayıs 2024 09:13 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sn. Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Fantom satış sonrası hizmetleri olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, FANTOM SATIŞ SONRASI HİZMETLER Mesai saatlerimiz Cumartesi ve Pazar günü hariç 08:00 – 18:00 arasındadır.

29 Mayıs 2024 13:51

Konu hakkında görüşme sağlanmış olup, gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, FANTOM SATIŞ SONRASI HİZMETLER Mesai saatlerimiz Cumartesi ve Pazar günü hariç 08:00 – 18:00 arasındadır.

Tümünü Gör
Fanset Elektrikli Ev Aletleri Borusu Çatlayan Süpürgem

Fanset ElektrikliEv Aletleri Borusu Çatlayan Süpürgem

Aylin
Fanset Servis İlgilenmiyor, Mesajlarımıza Geri Dönüş Sağlamıyor!

Fanset Servisİlgilenmiyor, Mesajlarımıza Geri Dönüş Sağlamıyor!

Mahbube
Fantom Markalı Elektrik Süpürgemin Başlığı Çıktı Ve Asla Takılmıyor!

Fantom MarkalıElektrik Süpürgemin Başlığı Çıktı Ve Asla Takılmıyor!

Büşra
Fantom Jolie Kısa Zamanda Bozuldu

Fantom Jolie KısaZamanda Bozuldu

Rozerin
Fantom Süpürge Başlık Sorunu

Fantom SüpürgeBaşlık Sorunu

Canan
Fanset BL 1000 Blender Seti Pişmanlıktır!

Fanset BL 1000Blender Seti Pişmanlıktır!

Esra

Öne ÇıkanKonular