Fakir RS 720 Uygulama Sorunu

02 Eylül 2023 17:59

Fakir RS 720 robot süpürge kendi uygulamasında çalışmıyor. Silverstar Smart diye bir uygulama söylüyorlar ama onu da bulamıyorum. Play Store ® ® da. Uygulamanıza bir de rs720 modelini de eklerseniz müşterilerinizi böyle saçma şeylerle uğraştırmamış olursunuz... Smart life diye bir uygulama söylendi. Onunlada internet desteklemiyor. Desteğinizi rica ederim.

02 Eylül 2023 18:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Öznur
Öznur

Binden Fakir rs720 model aldık fakat garanti kağıdı kaybolmuş bize daha sonra vereceğini söylediler bizde süpürgeyi kullandık fakat garanti kağıdını bulamadılar bizde kullandığımız için iade edemedik fakat süpürge bir zaman sonra şarja kendisi gitmemeye başladı sadece biz telefondan basınca gidiyor ilk başta şarja kendi kendine gidiyordu ve şarjı dolmadan kendini şarjdan söküyordu ve şarj olmadığı için verimli kullanmadık garanti kağıdı olmadığı için garantiye de veremedik umarım Fakir buradan dönüş yapar

Fakir RS 720 Robot Süpürge Uygulama Sorunları

28 Ocak 2025 15:46