Gizem sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 10:18

Kasım 2023 Tarihinde, Hepsiburada'dan Fakir markasına ait ojo cam kettle'ı ofisimize aldık. Ürün yeni olup sınırlı sayıda kullanıldı ve kullandıktan sonra fişten çekmemize rağmen alt rezistansı ısınmaya devam ederek camı çatlattı. Yetkili servise bu şekilde iletmemize ve ürünü tamire göndermemize rağmen bize 800 TL gibi bir tamir fiyatı çıkardılar, cam gövde kırılması garantiye dahil değilmiş. İtiraz ettik, sonuç değişmedi. Bu cam bir darbe sonucu ya da bizim hatamız sonucunda bu hale gelmedi ki, tamamen kendiliğinden alt takım ısınmaya devam ettiği için çatladı. Bu kettle ile ilgili diğer şikayetleri incelediğimde herkesin aynı dertten muzdarip olduğunu görüyorum bence bu ürün piyasadan toplanmalı çünkü ciddi yaralanmalara ve yangınlara sebebiyet verebilir.
Yetkililerin kısa sürede dönüş yapmasını bekliyoruz, lütfen zararımızı karşılayın.

22 Ocak 2024 10:30 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Gizem
Gizem
23 Ocak 2024 10:51

Bana ulaşım sağlandı fakat sorunum çözülmedi. İzmir'de tek yetkili servis Çankaya- Albayrak Elektronik, hala ısrarla garanti kapsamında olmadığını bunun tüketici kaynaklı olduğunu söylüyorlar. 1000 TL'ye aldığım ürüne, 800 TL tamir masrafı yansıtıyorlar. Kesinlikle ne servisi, ne de bu kettle'ı kimseye önermiyorum. Elimdeyken çatlasaydı ve üzerime kaynar su dökülseydi bunu nasıl telafi edecektiniz?

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 16:29
Meyle sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2023 12:55
"Sorunumuzun anlayışlı şekilde çözümlenmesinden memnun kaldık. Müşteri temsilcileri ile yaptığımız görüşmeler sonucu ürün değişimi yapıldı. Teşekkürler."
Mehmet sonucu yetersiz buldu

07 Ağustos 2024 17:50
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 21:49

16 Şubat 2024 19:56