03 Temmuz 2024 14:57

2021 yılında Fakir marka river çay makinesini yazlığımızda kullanmak üzere satın aldık. Çaycının demliğinde iki noktada çok az ve sadece damacana su kullanılmasına rağmen paslanma şikayetini yaşadık. Alt kısmında yani kaynayan kısımda kireç pas hiçbir şikayetimiz yoktu. Sadece yaz aylarında kullandığımız için tatil dönüşü İzmir Gaziemir'de bulunan Ege Servise götürdük. Garantisi bitmediği için yeni demlik ile değiştirildiğini söylediler. Bize geri verilen demliğin içi çay kokuyordu aynı zamanda benim demliğimin kenarındaki çiziğin aynısı bana verilen demlikte de vardı. Servise bunu ilettiğimde kabul etmediler ve değiştirdiklerini söylediler ben de çaresiz kabul ettim. Demliği geçtiğimiz bayramda sadece yazlıkta kullandığımız için 10 gün kullandım ve ne hikmetse tamamen aynı iki noktada paslanma oldu. Tekrar servise gittiğimde çok çirkin iftira ve hakaretler ile karşılaştım. Garantisi bittiği için ücretle değiştireceklerini söylediler. Şimdi benim birkaç sorum var. Mümkünse ilgili kişilerden cevaplamasını beklerim. Demlik 2 buçuk yıl içinde neden paslanma şikayeti ile 2 kez servise gelir? Servis hizmeti veren kişiler neden müşteriye bu kadar hakaret ediyor? Ben para ile demliği alırsam tekrar paslanma olmayacağının garantisi var mıdır? Benim elimde ilk servise götürmeden önceki ve şu anki görseller mevcut bunları kendi haklılığımı ispat etmek için ekleyeceğim peki servisinizin elinde haklı olduğunu ispat edecek ne var? Bir demlik için Tüm yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Fakir markasına bu servis hizmeti ve kaliteyi hiç yakıştıramadığımı üzülerek belirtiyorum

03 Temmuz 2024 15:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Ercan
Ercan

Fakir gerçekten pişmanlık. Ne marka, ne servis 👎

24 Kasım 2023 13:34
Fakir Karşıyaka Bahcelievler Şubesi Yeni Ürüne Garantisi Yok Diyor
Fakir Karşıyaka Bahcelievler Şubesi Yeni Ürüne Garantisi Yok Diyor
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Çay Makinesinde Güvenlik Ve Dayanıklılık Sorunu

19 Ocak 2025 14:22