Fakir Karla Mikser Uçları Paslandı

Fakir Karla Mikser Uçları Paslandı
07 Temmuz 2023 19:14

Fakir karla marka mixerin uçları paslandı. Aldığımdan çok kısa bir süre sonra paslandığını fark ettim ve artık mikser uçları kullanılamaz bir durumda. Böyle bir durumun güvenerek aldığımız Fakir markasına hiç yakışmadığını düşünüyorum. Mikser uçlarının değiştirilmesini talep ediyorum.

19 Temmuz 2023 13:42

Fakir karla marka mixerimin çırpma uçları ciddi şekilde paslandı. Şikayetvar'a bununla ilgili yazdım. Fakir tarafından telefonla aranarak yetkili servise ürünü götürdüğümde mixer uçlarının değiştirileceği bilgisi verildi. Ürünü servise götürdüm ama faturayı kaybettiğim için paslı mixer uçlarını değiştirmiyorlar. Bir mixer ucunun bu kadar paslanabilmesi çok ilginç. Faturam yok diye değişim yapılmıyor.

Ek
07 Temmuz 2023 19:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

17 Temmuz 2023 16:52

Bana telefonla yetkili servise ürünü götürdüğümde mixer uçlarının değiştirileceği bilgisi verildi. Ürünü servise götürdüm ama faturayı kaybettiğim için paslı mixer uçlarını değiştirmiyorlar. Bir mixer ucunun bu kadar paslanabilmesi çok ilginç. Faturam yok diye değişim yapılmıyor.

Ayşen
Ayşen

Aynı sorun bende de var. Mulinex i 25 yıl kullandım bir şey olmadı. Fakir 1 sende 3-5 kere kullandım paslandı.

Sevim
Sevim

Bende Fakir marka mikser aldım inanılmaz paslandı ve kek çırpmaya korktum çöpe attım acaba yardımcı olurlarmıydı bilemedim keşke yeni uç gönderseler kaldım miksersiz🥲

Sibel
Sibel

İki yıl önce aldığımız Karla marka el mikserinde daha iki yıl dolmadan paslanmalar başlamıştı. Kendimce temizlemeye çalışıp bir süre kullanmaya devam ettim fakat pas tüm malzemeye yayıldığı için çalışan cihaz kullanılamaz durumda. Firmayı aradım ve sorunun giderilmesini talep ettim fakat faturasını bulamadığım için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Hangi çağda yaşıyoruz? Faturası yok diye, bir markanın sorunlu ürününe sahip çıkmaması ve konuyu kestirip atması normal midir? Üstelik aynı sorunu başka yasayanlar da olmuş.

İsa sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 09:29

02 Haziran 2024 21:01