Fakir Karla Mikser Uçları Paslandı

Fakir Karla Mikser Uçları Paslandı
7 Temmuz 2023 19:14859

Fakir karla marka mixerin uçları paslandı. Aldığımdan çok kısa bir süre sonra paslandığını fark ettim ve artık mikser uçları kullanılamaz bir durumda. Böyle bir durumun güvenerek aldığımız Fakir markasına hiç yakışmadığını düşünüyorum. Mikser uçlarının değiştirilmesini talep ediyorum.

19 Temmuz 2023 13:42

Fakir karla marka mixerimin çırpma uçları ciddi şekilde paslandı. Şikayetvar'a bununla ilgili yazdım. Fakir tarafından telefonla aranarak yetkili servise ürünü götürdüğümde mixer uçlarının değiştirileceği bilgisi verildi. Ürünü servise götürdüm ama faturayı kaybettiğim için paslı mixer uçlarını değiştirmiyorlar. Bir mixer ucunun bu kadar paslanabilmesi çok ilginç. Faturam yok diye değişim yapılmıyor.

Eki aç
7 Temmuz 2023 19:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

17 Temmuz 2023 16:52

Bana telefonla yetkili servise ürünü götürdüğümde mixer uçlarının değiştirileceği bilgisi verildi. Ürünü servise götürdüm ama faturayı kaybettiğim için paslı mixer uçlarını değiştirmiyorlar. Bir mixer ucunun bu kadar paslanabilmesi çok ilginç. Faturam yok diye değişim yapılmıyor.

12 Ocak 2025 00:50

Aynı sorun bende de var. Mulinex i 25 yıl kullandım bir şey olmadı. Fakir 1 sende 3-5 kere kullandım paslandı.

3 Ekim 2024 21:59

Bende Fakir marka mikser aldım inanılmaz paslandı ve kek çırpmaya korktum çöpe attım acaba yardımcı olurlarmıydı bilemedim keşke yeni uç gönderseler kaldım miksersiz🥲

4 Mart 2024 23:29

İki yıl önce aldığımız Karla marka el mikserinde daha iki yıl dolmadan paslanmalar başlamıştı. Kendimce temizlemeye çalışıp bir süre kullanmaya devam ettim fakat pas tüm malzemeye yayıldığı için çalışan cihaz kullanılamaz durumda. Firmayı aradım ve sorunun giderilmesini talep ettim fakat faturasını bulamadığım için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Hangi çağda yaşıyoruz? Faturası yok diye, bir markanın sorunlu ürününe sahip çıkmaması ve konuyu kestirip atması normal midir? Üstelik aynı sorunu başka yasayanlar da olmuş.

Fakir Karla Mikser Uçları Paslandı!

8 Temmuz 2023 09:291.383

BİM marketten almış olduğum Fakir karla modeli el mikserinin satın aldıktan 1 yıl sonra falan kullanmaya başladık. Bu pl...

1 Destek

Fakir Ev Aletleri Mikserin Çırpıcı Uçları Kısa Sürede Paslandı, Hayal Kırıklığı Yaşadım

9 Ağustos 2025 13:19267

Fakir Karla model mikserimin her iki çırpıcı ucu da paslanmıştır. Yıllardır Fakir ürünlerini güvenle kullanırken, bu kad...

2 Haziran 2024 21:011.006

BİM'den Fakir marka Karla mikser aldım. Birkaç kullanımda uçları paslandı. Fakir markasına yakışmadı. Sorunumun çözülmes...

Öne ÇıkanKonular

Karla Logo