Fakir İnovator 6065 Batarya Sorunu Ve Yüksek Değişim Ücreti

23 Aralık 2024 19:00

Fakir İnovator 6065 dikey şarjlı süpürgeyi alalı 1,5 yıl oldu. Yaklaşık son 6 aydır bataryasında şarj olma sorunu vardı ve ürünü hiç kullanamadım. Taşınma telaşından götüremedim. Şimdi götürdüğümde 6bin küsur tl batarya değiştirme parası talep edildi. Garanti kapsamı dışında kaldığını kullanıcı kaynaklı olduğunu belirttiler. Belirtilen kullanıcı kaynaklı hiçbir durumu yapmadım ve birçok şikayetin aynı süpürgeyle ilgili yazıldığını gördüm. Eğer mağduriyetim düzelmezse burada herkes adına Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bu süpürgelerde kronik sorun olduğunu kabul edin. Şu an sıfırı bile 8-10k iken bu batarya fiyatı sadece para tuzağıdır.

23 Aralık 2024 19:30 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Hülya
Hülya

Fakir 6560 dikey şarjlı süpürgemi alalı 3 yıl. Oldu. Gayet sorunsuz bir şekilde kullanmaktaydım satış danışmanımın ısrarı üzerine ek garanti yaptırdım. Ek ücret ödeyerek 3 yıl dolmadan gelin bataryayı değiştirelim demelerine rağmen gittik hiçbir şekilde ilgilenilmedi düşme sonucu. Hafif çatlaklar vardı onlarla da ilgilenilmedi hafif çatlak parçalar vardı onları yaptırmayınca servis bakmayacak denildi ve peki ben ne anladım garantiden ellerine sağlam makine verecekmişiz gerçekten çok komiksiniz ve şu anda. Benim makinem şarj olmuyor peki ben yaptırdığım ek garantiyle ne yapayım simdi

Esmanur
Esmanur

Bende sadece bende oluyor sanmıştım 1 sene kullanmadan şarj aleti bozuldu

Kübra
Kübra

Merhaba bende aynı sorunu yasıyorum banada aynı fiyat dediler çözüm buldunuz mu ne yaptınız

Nazlı
Nazlı

Merhaba bir gelişme var mı durumunuzda? Bende de aynı sorun mevcut şu an.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 14:21
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 08:17

Fakir Ev Aletleri Kategorileri