Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

Cihaz Yedek Parça Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

13 Kasım 2024 09:32

1 Ağustos'ta Fakir mağazasından Iyo Face & Neck Collagen Booster cihazı aldım. 1 ay düzenli kullanım sonunda çeneye takılan lastikli aparat kırıldı. Servise yönlendirdiler, 1 hafta sonunda cihazın yedek parçasının bulunmadığını, bu aparatın istersem yenisini 15.000 gibi bir rakama alabileceğimi söylediler.
Tekrar Fakir müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım. Yüksek fiyata sattıkları bir ürünün nasıl bu kadar kısa sürede kırılabileceğini (hiçbir şekilde düşme olmaksızın, tarif edilen şekilde kullanmama rağmen), tamir imkanının nasıl olmadığını, bu fiyata sattıkları bir ürünün yedek parçasını neden bulundurmadıklarını sordum. Aynı şekilde hiçbir şekilde gerekçeli açıklama yapmadan, istenilirse o aparatın tekrar yenisini alabileceğimi söylediler.

13 Kasım 2024 10:00 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Gülnur
Gülnur
27 Kasım 2024 12:25

Şikayetime cevap olarak 7 iş günü içerisinde Fakir ev aletleri tarafından mesaj, telefon ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacağı söylenmişti. Hiçbir şekilde bilgilendirme yapılmadı. Sattıkları ürünün arkasında olmadıklarını bir kez daha göstermiş oldular

Ebru
Ebru

İyo ürünlerinden almak istiyordum ama şikayetler beni soğuktu

Özlem
Özlem

Bu yorumdan sonra ben de almaktan vazgeçtim.

Dilek
Dilek

Bu yorumu gördükten sonra almaktan vaz geçtim

Seyran sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Masaj Aleti Mağduriyeti Ve İade Sorunu

12 Şubat 2024 09:27